Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklıma getirdin tekrar bir güzel güldüm. :D ama bu durumda öyle bir şey olacağını sanmam çünkü dava açarsa Recep Baltaş haksız durumda olacak diyor.

Dava filan açmaz. İstediği drama zaten, ne kadar uzarsa mevzu o kadar işine gelecek. Zaten bana dava açacakmışsın, aç seni hayatını bitiririm tarzı sözlerinden anlayabiliyoruz.

Arkadaşlar umarım zaten hacker tarafından paylaşılmış, herkesin erişebildiği verileri siz de yanlışlıkla paylaştınız diye hiç kimse size küfür edip kitlesini üstünüze salmaz. Çünkü kitle bu:

IMG_0587.webp

Hocam sende pek anlamış gibi değilsin ya.
Ben de Recep abinin yazdığı şeyi yazdım ama paragrafın sonunda değindim, başında da kendisinin ne olduğunu söyledim, aksini iddia edecek bir argümanın var mı, size faydası olmayan insanları savunmayı ne çok seviyorsunuz, ayrıca bu herif sabıkalı.

Arkadaşlar umarım zaten hacker tarafından paylaşılmış, herkesin erişebildiği verileri siz de yanlışlıkla paylaştınız diye hiç kimse size küfür edip kitlesini üstünüze salmaz. Çünkü kitle bu:

Eki Görüntüle 138377
Ülkeye tek katkıları vergi vermek olan elemanlar diyeceğim fakat vergiden de halk yararlanamıyor, bu yüzden bu arkadaşlara vasıfsız-katkısız oksijen israfları demek demek en doğrusu gibi...

Arkadaşlar umarım zaten hacker tarafından paylaşılmış, herkesin erişebildiği verileri siz de yanlışlıkla paylaştınız diye hiç kimse size küfredip kitlesini üstünüze salmaz. Çünkü kitle bu:

Eki Görüntüle 138377

Recep bey cidden bu insana ve kitlesine acımaya değmez. Hepsine hakaret davası açıp sürüm sürüm süründürmenizi tavsiye ederim. Tazminat paraları ile servere 2-3 plugin eklersiniz bize de faydası olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.