Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Ankara
Jahrein geçtiğimiz yayında Recep Baltaş hakkında "aptal o..." gibi küfürler edip, birkaç yayın önce de henüz video kaldırılmamışken "ben bunun anasına sövsem hakkım" diyerek hakaretlerde bulunmuştu. Burada acaba Jahrein'in tepki göstermesi doğru mı, yoksa zaten sızdırılmış verileri gündem videosunda yer veren Recep Baltaş'a hakaret etmesi saçma mı? Hakaret davası açsa Recep abinin eline bir şey geçer mi? Gerilim olmadan tartışılırsa sevinirim iyi Sosyaller.
İlgili video:

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir video varsa bile ben isteye isteye Jahrein'in bilgilerini yayınlayacağını düşünmüyorum yapsa bile eline bir şey geçmeyeceğini bilen birisi Recep bey.

Böyle bir video varsa bile ben isteye isteye Jahrein'in bilgilerini yayınlayacağını düşünmüyorum yapsa bile eline bir şey geçmeyeceğini bilen birisi Recep bey.
Jahrein’in ettiği hakaretlere şahsen katılmıyorum ve onaylamıyorum, çok ağır sözler söylemiş. Ama bir yandan da anlıyorum, videoda dediği gibi seri numarasına kadar göründüğü için bu durum gerçekten büyük risk taşıyor. Recep abinin ya olayın sıcaklığıyla dalgınlığına geldiğini ya da bunun sorun olabileceğini düşünemediğini tahmin ediyorum.

Önce gitsin yanındaki elemanları susturmasını becersin sonra konuşsun obez.
Daha yanında ülkenin 3 büyüklerine ve kurucularına ağza alınmayacak küfürler eden adamını susturamayan adamın konuşmaya hakkı bile yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.