yusufumm07
Üstün
Ana bacı ne karıştırıyorsun Jaho gene saçmalamaya başladı
Sağlam tazminat ödersin o zaman. Küfürden ayrı, kişisel bilginin yasa dışı elde edilmesi ve kullanımından ayrı ceza alırsın. Param var, küfredip rahatlamak istiyorum dersen sen bilirsin tabii.Onun numarasını bulup yayında duymadığı küfürleri söylemek istiyorum. Ergen Qabil Memmedov.
Düzenlemeyi başa ekliyorum.
Sesi kısık ve hasta doktor konuşmayı yasaklamış, o yüzden sesini yapay zekaya aktarmış ve oradan konuşuyor. Yayın başında açıklıyor arkadaşlar.
Benim anlamadığım, bu verileri koruyamayan TurkNet olmasına rağmen en büyük küfürleri Recep Baltaş'ın işitmesi. Aynı hakaretleri neden TurkNet'in sahibine ya da güvenliğinden sorumlu kişilere etmiyor da Recep Baltaş'a ediyor? Tamam, Recep abi hata yaptı, bunun savunulacak bir tarafı yok ama sanki verileri direkt o sızdırmış gibi her yayında sövülmesi mide bulandırmaya başladı.
İlgili görsel ve video:
Eki Görüntüle 142979
https://kick.com/holyphoenix/videos/edf5bb93-8914-4fff-9666-c5a94a7d3d4c?t=31744
Klibin devamında da küfürlere devam ediyor ama klipte süre sınırı olduğu için tamamını alamadım, kendiniz bakabilirsiniz. Süre 8. saat 49. dakika ve sonrası