Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiden de böyle bir tersleme olmuştu, recep insanların inancına niye saygı duymuyor falan diye. @Recep Baltaş sadece otokratik bir sistemin içinde yaşamak istemiyordu. Recep bilgileri yayınladıysa özür dilemesi lazım ama ben diğer kitleyi de sevmiyorum. Ben milliyetçiyim diyen önce Türk işçisinin haklarını savunsun ben boşuna mı 4 yıl okudum diye ağlamasın.

Son düzenleme:
Ikisi de cok farkli degiller. Zaten genelde ayni olanlar birbirine dusman olur. Ayni Eko ile ETR gibi.

Ikisi de cok farkli degiller. Zaten genelde ayni olanlar birbirine dusman olur. Ayni Eko ile ETR gibi.

Jahrein'in konusmasini dinlemedim bu arada yanlis anlasilmasin. Agzindan hakli tek bir soz cikmayan, kufur etmeden cumle kuramayan bir herifin hakliligini arasturmaya pek de gerek yok. Haksizdir muhtemelen yine.

Adamın bütün bilgilerini yayınlamış, başınıza gelse aynı tepkiyi sizde verebilirsiniz sadece empati kurun.

Bir de arkadaşlar olayı bilip bilmeden nasıl bu kadar taraflı olabiliyorsunuz, biraz objektif olun bütün kimlik IP vb. bilgilerinizin yayınlandığını düşünün ve tanınmış bir kişisiniz bunu yayınlayan kişi de Recep Baltaş hani belki banlayacaktır beni bu platformdan ama bu olayda Jahrein haklı.

Adamın bütün bilgilerini yayınlamış, başınıza gelse aynı tepkiyi sizde verebilirsiniz sadece empati kurun.

Bir de arkadaşlar olayı bilip bilmeden nasıl bu kadar taraflı olabiliyorsunuz, biraz objektif olun bütün kimlik IP vb. bilgilerinizin yayınlandığını düşünün ve tanınmış bir kişisiniz bunu yayınlayan kişi de Recep Baltaş hani belki banlayacaktır beni bu platformdan ama bu olayda Jahrein haklı.
Evet dedim bende.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.