except
Uzman
- Makaleler
- 1
Neden hala nefes alıyorsun?
Neden hala nefes alıyorsun?
Çünkü yapmak istiyorum? Cidden söylemediğimi belirttim, neden bu kadar abarttın?
Ikisi de cok farkli degiller. Zaten genelde ayni olanlar birbirine dusman olur. Ayni Eko ile ETR gibi.
Evet dedim bende.Adamın bütün bilgilerini yayınlamış, başınıza gelse aynı tepkiyi sizde verebilirsiniz sadece empati kurun.
Bir de arkadaşlar olayı bilip bilmeden nasıl bu kadar taraflı olabiliyorsunuz, biraz objektif olun bütün kimlik IP vb. bilgilerinizin yayınlandığını düşünün ve tanınmış bir kişisiniz bunu yayınlayan kişi de Recep Baltaş hani belki banlayacaktır beni bu platformdan ama bu olayda Jahrein haklı.
Jahrein’in ettiği hakaretlere şahsen katılmıyorum ve onaylamıyorum, çok ağır sözler söylemiş. Ama bir yandan da anlıyorum, videoda dediği gibi seri numarasına kadar göründüğü için bu durum gerçekten büyük risk taşıyor. Recep abinin ya olayın sıcaklığıyla dalgınlığına geldiğini ya da bunun sorun olabileceğini düşünemediğini tahmin ediyorum.Böyle bir video varsa bile ben isteye isteye Jahrein'in bilgilerini yayınlayacağını düşünmüyorum yapsa bile eline bir şey geçmeyeceğini bilen birisi Recep bey.
Çünkü yapmak istiyorum? Cidden söylemediğimi belirttim, neden bu kadar abarttın?