Jahrein bu sefer de Recep Baltaş'ın annesine küfürler etti

Bu Jahrein cogu konuda hakli ama o kadar kotu usluba ve karaktere sahip birisi ki hakli oldugu butun konularda bir sekilde haksiz duruma dusuyor. Haksiz veya ses cikarmadigi konularda da muhakkak ya bir yakinini koruyor ya da isine gelmemis oluyor bu da aslinda kendisini dogru bir insan olarak adlettigi butun ozelliklerine ters dusmesine neden oluyor.

Recep Baltaş hakaret davası açsın diye uğraşıyor, açsınki bende ona KVKK'den dava açacağım diyordu bu TurkNet mevzuları ilk başladığında.
Bu ikilinin geçmişten gelen soğuklukları da var aralarında, ondan bu kadar uğraşıyor muhtemelen.

Olayı özetleyecek birisi var mı?
TürkNet verileri sızıyor, sızdıran lavuk "cago special" diye Jahrein'in adresinden kimlik seri numarasına kadar (iddia bu yönde, kendim bakmadım) özel olarak yazıyor, Recep Baltaş bunu haber yaparken editörü videoda Jahrein'in bilgilerini sansürlemeyi unutuyor, bütün YouTube'a kısa süreliğine ifşa oluyor.

Jahrein küfür etmeye başlıyor, Recep Baltaş dava açmakla tehdit ediyor, Jahrein de "ben küfürden ceza alırım sen KVKK'dan yersin, hodri meydan" deyip daha da sövmeye başlıyor. Hala da sövüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olayı özetleyecek birisi var mı?
TürkNet verileri çalındı, Recep abi de konu hakkında video çekti. Ancak videoda, editörü Jahrein’in bilgilerine sansür atmayı unuttu, bu yüzden bilgileri bir kez daha gösterilmiş oldu. Jahrein buna sinirlendi ve Recep Baltaş’a küfürler etti. Recep abi videoyu silmesine rağmen hakaretlere devam etti. Şimdi Jahrein, Recep Baltaş'ın hakaret davası açmasını istiyor, karşılık olarak da KVKK üzerinden dava açacağını söylüyor. Kısaca, “Sen beni dava etmezsen ben de seni etmeyeceğim, edersen ben de seni edeceğim” diyor.

Sen milyonlara hitap eden bir adamsın, ağzından çıkan her laf yankı buluyor. İnsanlara sürekli “akıllı olun, sorgulayın” diyorsun ama senin yaptığın bu mudur yani? Birisi hata yaptı diye ailesine küfür etmek neyin raconu?

Kusura bakma ama bu kafa ne haklı gösterir seni, ne de olgun biri yapar. Eleştiri sınır tanımaz eyvallah ama ahlak bir sınır çizer, sen onu aşıyorsun. O yüzden biraz dur, nefes al, tepki vereceksen düzgün ver. Yoksa söylediklerin değil, sadece çirkinliğin konuşulur.

Jahrein kendi anasına sövülünce kudurur ama başkasının annesine rahatça söver ne komik bir şahıs la bu.

Anladığım kadarıyla AI seslendirmesi bu. Kendisinin yazıp söylettiği şeyler mi? Yoksa "komiklik" adı altındaki editler gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…