Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kişi hakkında fikir almamız gerekiyorsak internet aleminde bakmamız gereken en son yer olan ekşiye mi bakacağız? Orada linçlenmeyen 1 tane insan evladı kaldı mı?
Ekşide iyi kötü yorumları ayırabilirsiniz. Özellikle böyle mevzularda. Ki mesajlar da gayet haklı. Jahrein'in KK yayınını izlemek lazım.

Arkadaşlar şimdi çok fazla takip etmeyeniniz olabilir. Ben bu herifi uzun zamandır takip ettiğim için ne .ok olduğunu biliyorum. Bu herif bir mevzuda durup dururken Tuna'nın (Pintipanda) annesine canlı yayındayken ağza alınmayacak kelimeler kullandı. Bir sürü yayıncı hakkında (Twitch, Kick, Youtube) olur olmaz, saçma sapan iddialar ortaya attı, haksız olunca analar avratlar yine havalarda uçuştu. Ama en ufak bir hakaret işittiğinde zengin babasının sağladığı iyi avukatların kapısına ağlayarak gitti. Bütün hayatı boyunca zengin olan babasının sırtından geçinen, Türkiye dışında okuyan, babasının ününü yayınlarda anlatıp izleyici kitlesi kasan, Türkiye dışında okuduğu ve 3 yabancı dil bildiği için her bir şeyi, herkesten daha iyi bildiğini düşünen, ahlaksız bir herifin önde gideni.

En son olayda (sansürleyerek yazmaya çalışacağım), yine yayın sırasında karşısındaki arkadaşının kız çocuk sahibi olmasını ve kendi oğluyla .....mesini söyledi. Karşısındaki de fazla oksijen solumadığı için güldü, katıldı herife. Ya ben anlamıyorum. Bu herifte anadan doğma, karısı var, bacısı var. İnsanın kutsalından bu kadar mı nefret edilir be kardeşim? Hakikaten her yerden engelledim şişkoyu fakat öyle sansasyonel işlere imza atıyor ki bütün Twitter anasayfası bunla doluyor. (Şişko hakaret değil:) )

Ulan tamam bu herif ahlaksız, oksijen israfının teki, karısı bu duruma ne diyor? Parasızlıktan bu kadar mı bıkmış? Bu kadar mı tutarsız olur bir insan be kardeşim?
Bahsedilen tayfa, Narin ve Leyla bebeğe karşı da müstehcen içerikli konuşmalarda bulunmuş. Siz aklınızda hayal edebilirsiniz.

Bununla ilgili bir Tweet ya da ses kaydı var mı dostum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şimdi çok fazla takip etmeyeniniz olabilir. Ben bu herifi uzun zamandır takip ettiğim için ne .ok olduğunu biliyorum. Bu herif bir mevzuda durup dururken Tuna'nın (Pintipanda) annesine canlı yayındayken ağza alınmayacak kelimeler kullandı. Bir sürü yayıncı hakkında (Twitch, Kick, Youtube) olur olmaz, saçma sapan iddialar ortaya attı, haksız olunca analar avratlar yine havalarda uçuştu. Ama en ufak bir hakaret işittiğinde zengin babasının sağladığı iyi avukatların kapısına ağlayarak gitti. Bütün hayatı boyunca zengin olan babasının sırtından geçinen, Türkiye dışında okuyan, babasının ününü yayınlarda anlatıp izleyici kitlesi kasan, Türkiye dışında okuduğu ve 3 yabancı dil bildiği için her bir şeyi, herkesten daha iyi bildiğini düşünen, ahlaksız bir herifin önde gideni.

En son olayda (sansürleyerek yazmaya çalışacağım), yine yayın sırasında karşısındaki arkadaşının kız çocuk sahibi olmasını ve kendi oğluyla .....mesini söyledi. Karşısındaki de fazla oksijen solumadığı için güldü, katıldı herife. Ya ben anlamıyorum. Bu herifte anadan doğma, karısı var, bacısı var. İnsanın kutsalından bu kadar mı nefret edilir be kardeşim? Hakikaten her yerden engelledim şişkoyu fakat öyle sansasyonel işlere imza atıyor ki bütün Twitter anasayfası bunla doluyor. (Şişko hakaret değil:) )

Evet mevcut, ancak buraya atmam doğru olmaz.

Yayıncılara vakit harcama taraftarı olan biri olmasamda gerçekten tek izlenebilecek yayıncı Pintipanda şu anda. Bu adam ahlaksızın teki dediğiniz gibi, milletin anasını bacısını küfür malzemesi eden çocukluk arkadaşım olsa yine konuşmam.

Arkadaşlar şimdi çok fazla takip etmeyeniniz olabilir. Ben bu herifi uzun zamandır takip ettiğim için ne. Ok olduğunu biliyorum. Bu herif bir mevzuda durup dururken Tuna'nın (pintipanda) annesine canlı yayındayken ağza alınmayacak kelimeler kullandı. Bir sürü yayıncı hakkında (Twitch, kick, YouTube) olur olmaz, saçma sapan iddialar ortaya attı, haksız olunca analar avratlar yine havalarda uçuştu. Ama en ufak bir hakaret işittiğinde zengin babasının sağladığı iyi avukatların kapısına ağlayarak gitti. Bütün hayatı boyunca zengin olan babasının sırtından geçinen, Türkiye dışında okuyan, babasının ününü yayınlarda anlatıp izleyici kitlesi kasan, Türkiye dışında okuduğu ve 3 yabancı dil bildiği için her bir şeyi, herkesten daha iyi bildiğini düşünen, ahlaksız bir herifin önde gideni.

En son olayda (sansürleyerek yazmaya çalışacağım), yine yayın sırasında karşısındaki arkadaşının kız çocuk sahibi olmasını ve kendi oğluyla...mesini söyledi. Karşısındaki de fazla oksijen solumadığı için güldü, katıldı herife. Ya ben anlamıyorum. Bu herifte anadan doğma, karısı var, bacısı var. İnsanın kutsalından bu kadar mı nefret edilir be kardeşim? Hakikaten her yerden engelledim şişkoyu fakat öyle sansasyonel işlere imza atıyor ki bütün Twitter anasayfası bununla doluyor. (şişko hakaret değil:) )

Bununla ilgili bir tweet ya da ses kaydı var mı dostum?

Bunu, onu savunanlara okutacaksın hocam, gerçi NATO mermer NATO kafa, yine de bir şey derler. Biz yolumuzdan devam edelim en iyisi :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.