Detaylar
Kim cevapladı?Bass konusu olarak önde bir kulaklık ve ergonomik, oyun olarak hiç denemedim.Merhaba. Müzik ve oyun oynamak için Bluetooth kulaklık arıyordum. JBL Wave Buds almaya karar verdim. Sizce alınır mı?
Smmmhunter
Üstün
Bu varken alınmaz.
www.akakce.com
Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu varken alınmaz.
![]()
Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ses kalitesi JBL'in daha iyi bu kulaklıktan.
- Makaleler
- 23
@Smmmhunter hocamın dediği gibi Buds FE varken alınmaz.
Smmmhunter
Üstün
Hayır değil. Basları ve tizleri Buds FE'den daha kötü. Ufak bir bilgi olsun, konudaki JBL'de tekniken Samsung.
Hayır değil. Basları ve tizleri Buds FE'den daha kötü. Ufak bir bilgi olsun, konudaki JBL'de tekniken Samsung.![]()
İkisini de uzun vadede kullandım ben JBL'i daha çok beğendim şahsen bas ve tiz olarak. Size kalmış.
Smmmhunter
Üstün
Ben öznel verilerden bahsetmiyorum. Kağıt üstünde ve kullanıcı deneyimlerinde Buds FE önde. Ayrıca ufacık fark bile olsa iki katı para verilmez.İkisini de uzun vadede kullandım ben JBL'i daha çok beğendim şahsen bas ve tiz olarak. Size kalmış.