Yazdığım yazıda cilt tipine değinmişim zaten? Kullan at jileti 5 ay kullandığımı bilirim. Buz falan da sürmüyorum.Herkesin cildi aynı değil hocam. 3-4 günde 3 bıçaklı jiletle tersten tıraş oluyorum. Jileti de 1 defa kullandıktan sonra atıyorum zaten. Buz sürmezsem tıraş sonrası tahriş sivilce oluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Buzu deniyeceğim.Yüzünü jiletle tıraş ettikten sonra ettiğin bölgelere buz sür. Bende de aynı sorun vardı. Tahriş ve sivilce çıkıyordu tıraştan sonra ya da birkaç gün sonra. Tıraş olunca buz sürerek çözdüm.
Kullan at jileti 5 ay kullanmaya devam edin hocam. Pis körelmiş bıçakla nasıl tıraş oluyorsanız.Yazdığım yazıda cilt tipine değinmişim zaten? Kullan at jileti 5 ay kullandığımı bilirim. Buz falan da sürmüyorum.
- Makaleler
- 1
Ben klasik permatik kullanıyorum. Herhalde 2-3 kere tıraş oluyorum. Ne önerirsiniz?Kullan at jileti 5 ay kullanmaya devam edin hocam. Pis körelmiş bıçakla nasıl tıraş oluyorsanız.
1 TL'lik kullan at jilet kullanmıyorum. Düzgün bir kullan at 2-3 ay götürür.Kullan at jileti 5 ay kullanmaya devam edin hocam. Pis körelmiş bıçakla nasıl tıraş oluyorsanız.
Derby 3 kullanıyorum ben. Bu bıçağa alışmışım diğerlerini denemedim hiç. Jilet sayısı ne kadar fazla olursa cildini o kadar az yıpratırsın haberin olsun.Ben klasik permatik kullanıyorum. Herhalde 2-3 kere tıraş oluyorum. Ne önerirsiniz?
- Makaleler
- 1
Permatik iyi mi?Derby 3 kullanıyorum ben. Bu bıçağa alışmışım diğerlerini denemedim hiç. Jilet sayısı ne kadar fazla olursa cildini o kadar az yıpratırsın haberin olsun.
Ya arkadaş ne alaka metal bir şey iyisi kötüsü ne fark eder 5 ayda nasıl körelmesin kirlenmesin daha çok cildine zarar verir.1 TL'lik kullan at jilet kullanmıyorum. Düzgün bir kullan at 2-3 ay götürür.
Ben klasik permatik kullanıyorum. Herhalde 2-3 kere tıraş oluyorum. Ne önerirsiniz?
Gillette mach3 serisi. Mach3 Turbo çok iyidir fiyatı biraz tuzlu, fazla sakal-bıyık yoksa mach3 start da çok iyidir.
Migros'ta gillette veya Nivea'nın tras jellerinden edin, köpük yerine jel daha iyi oluyor.
Mümkünse duştan sonra tras ol, dus alamıyorsan yüzü biraz yıkayarak nemlendir.
Permatik falan, uzak dur.
Yüzün için tek bıçaklı kullanma bence. Derby 3 şok marketlerde satılıyor deneyebilirsin. 3 bıçaklı bu. Tek bıçaklı 1 kere geçince iyi almıyor ama 3 bıçaklı bir kere geçince temizler birde canını yakmaz.