Denemeden konuşunca böyle oluyor varsayımlar üzerinden devam et konuşmaya.Ya arkadaş ne alaka metal bir şey iyisi kötüsü ne fark eder 5 ayda nasıl körelmesin kirlenmesin daha çok cildine zarar verir.
Detaylar
Kim cevapladı?Kullan-at jiletlerin amacı tek kullanımlık. Bir kullanımdan sonra köreliyor. Birkaç gün sonra da paslaniyor. Nasıl bir cildiniz var tebrik ederim.Denemeden konuşunca böyle oluyor varsayımlar üzerinden devam et konuşmaya.
Gillette mach3 serisi. Mach3 Turbo çok iyidir fiyatı biraz tuzlu, fazla sakal-bıyık yoksa mach3 start da çok iyidir.
Migros'ta gillette veya Nivea'nın tras jellerinden edin, köpük yerine jel daha iyi oluyor.
Mümkünse duştan sonra tras ol, dus alamıyorsan yüzü biraz yıkayarak nemlendir.
Permatik falan, uzak dur.
Bende bu ürünleri denemek istiyorum ama çok sık tıraş olduğum için pahalı geliyor maalesef. Arkadaşın dediğine de uyabilirsin. Duştan sonra cildin yumuşar rahat tıraş olursun. Tıraş olduktan sonra duş alırsan sıcak su tahriş edebilir.
- Makaleler
- 1
3 bıçaklı olunca ortalama ne kadar kullanıyorsunuz? Yaşım 20 olacak, fakat çok gür sakallarım çıkmaz. Normal veya değil, her neyse, çok sakalım çıkmaz ve ben baby face sevdiğim için çoğu zaman gezi için veya eğlenmeye çıktığımda jilet vururum.Yüzün için tek bıçaklı kullanma bence. Derby 3 şok marketlerde satılıyor deneyebilirsin. 3 bıçaklı bu. Tek bıçaklı 1 kere geçince iyi almıyor ama 3 bıçaklı bir kere geçince temizler birde canını yakmaz.
Benim sakallarım biraz sert o yüzden bıçak hemen kör oluyor. En fazla 2 kere kullanırım onda da sıfır jilet kalmamıştır evde.3 bıçaklı olunca ortalama ne kadar kullanıyorsunuz? Yaşım 20 olacak, fakat çok gür sakallarım çıkmaz. Normal veya değil, her neyse, çok sakalım çıkmaz ve ben baby face sevdiğim için çoğu zaman gezi için veya eğlenmeye çıktığımda jilet vururum.
hayzenberg
Uzman
Hep jilet ile tıraş olurum ama hiç sivilce çıkmadı tıraş yüzünden.
Dostum dalga mı geçiyorsun yoksa rol mü yapmıyorsun anlamadım? Düzgün "Düzgün" bir kullan at jilet zaten paslanmaz ve körelmesi uzun sürer.Kullan-at jiletlerin amacı tek kullanımlık. Bir kullanımdan sonra köreliyor. Birkaç gün sonra da paslaniyor. Nasıl bir cildiniz var tebrik ederim.
- Makaleler
- 1
Düzgün derken neyi kastettiğinizi merak ediyorum. Mesela, hangi kullan-at jiletler ''düzgün'' sayılır?Dostum dalga mı geçiyorsun yoksa rol mü yapmıyorsun anlamadım? Düzgün "Düzgün" bir kullan at jilet zaten paslanmaz ve körelmesi uzun sürer.
Aynı şeyi düşünüyorum.Dostum dalga mı geçiyorsun yoksa rol mü yapmıyorsun anlamadım?
Adi üzerine "kullan-at" siz öyle yapmaya devam edin ama yanlış bilgi vermeyin.Düzgün "düzgün" bir kullan-at jilet zaten paslanmaz ve körelmesi uzun sürer.