Gillette mach3 serisi. Mach3 Turbo çok iyidir fiyatı biraz tuzlu, fazla sakal-bıyık yoksa mach3 start da çok iyidir.
Migros'ta gillette veya Nivea'nın tras jellerinden edin, köpük yerine jel daha iyi oluyor.
Mümkünse duştan sonra tras ol, dus alamıyorsan yüzü biraz yıkayarak nemlendir.
Permatik falan, uzak dur.

Bende bu ürünleri denemek istiyorum ama çok sık tıraş olduğum için pahalı geliyor maalesef. Arkadaşın dediğine de uyabilirsin. Duştan sonra cildin yumuşar rahat tıraş olursun. Tıraş olduktan sonra duş alırsan sıcak su tahriş edebilir.

Yüzün için tek bıçaklı kullanma bence. Derby 3 şok marketlerde satılıyor deneyebilirsin. 3 bıçaklı bu. Tek bıçaklı 1 kere geçince iyi almıyor ama 3 bıçaklı bir kere geçince temizler birde canını yakmaz.
3 bıçaklı olunca ortalama ne kadar kullanıyorsunuz? Yaşım 20 olacak, fakat çok gür sakallarım çıkmaz. Normal veya değil, her neyse, çok sakalım çıkmaz ve ben baby face sevdiğim için çoğu zaman gezi için veya eğlenmeye çıktığımda jilet vururum.

3 bıçaklı olunca ortalama ne kadar kullanıyorsunuz? Yaşım 20 olacak, fakat çok gür sakallarım çıkmaz. Normal veya değil, her neyse, çok sakalım çıkmaz ve ben baby face sevdiğim için çoğu zaman gezi için veya eğlenmeye çıktığımda jilet vururum.
Benim sakallarım biraz sert o yüzden bıçak hemen kör oluyor. En fazla 2 kere kullanırım onda da sıfır jilet kalmamıştır evde.

Kullan-at jiletlerin amacı tek kullanımlık. Bir kullanımdan sonra köreliyor. Birkaç gün sonra da paslaniyor. Nasıl bir cildiniz var tebrik ederim.
Dostum dalga mı geçiyorsun yoksa rol mü yapmıyorsun anlamadım? Düzgün "Düzgün" bir kullan at jilet zaten paslanmaz ve körelmesi uzun sürer.

Dostum dalga mı geçiyorsun yoksa rol mü yapmıyorsun anlamadım? Düzgün "Düzgün" bir kullan at jilet zaten paslanmaz ve körelmesi uzun sürer.
Düzgün derken neyi kastettiğinizi merak ediyorum. Mesela, hangi kullan-at jiletler ''düzgün'' sayılır?