Var mıdır?
Teşekkürler şimdiden.
Teşekkürler şimdiden.
Bana daha ziyade kendiniz oluşturduğunuz playlistler iyi gelir.SoundClouda K-Pop playlist yazsan istemediğin kadar bulursun.
Hocam merhaba. Konunuzu dün gördüm, biraz bekledim öneriler gelir diye ama bugün tekrar bakınca öneri göremediğim için ben size bir playlist hazırladım, belki hoşunuza gider.
Ben de önerecektim de cevap gelmedi konu sahibinden. Gelecek gibi de durmuyor.Hocam merhaba. Konunuzu dün gördüm, biraz bekledim öneriler gelir diye ama bugün tekrar bakınca öneri göremediğim için ben size bir playlist hazırladım, belki hoşunuza gider.
Kpop playlist
Arada çok eski parçalar da var, günümüze yakın olan parçalar da var. Bu liste içinde benim en çok sevdiğim isim BoA. O yüzden onun parçaları daha fazla. Ama çeşitlilik olsun diye araya birkaç grup daha kattım. Ayrıca f(x) grubu artık bir arada değil. Bir üyesi artık hayatta olmadığı için bir arada değiller. Zamanında üniversite sınavlarına hazırlanırken çok dinlerdim.Artık Kpop pek dinlemiyorum, BoA'nın müzik videoları paylaşılırsa onlara bakarım arada.
Hiç denemedim ama, teorik olarak öyle evet.@Lee Yubin durmadan dinlersek 2 hafta sonra bitebilir.![]()
beş gün sonra ben
teşekkürler hocam.Hocam merhaba. Konunuzu dün gördüm, biraz bekledim öneriler gelir diye ama bugün tekrar bakınca öneri göremediğim için ben size bir playlist hazırladım, belki hoşunuza gider.
Kpop playlist
Arada çok eski parçalar da var, günümüze yakın olan parçalar da var. Bu liste içinde benim en çok sevdiğim isim BoA. O yüzden onun parçaları daha fazla. Ama çeşitlilik olsun diye araya birkaç grup daha kattım. Ayrıca f(x) grubu artık bir arada değil. Bir üyesi artık hayatta olmadığı için bir arada değiller. Zamanında üniversite sınavlarına hazırlanırken çok dinlerdim.Artık Kpop pek dinlemiyorum, BoA'nın müzik videoları paylaşılırsa onlara bakarım arada.