Var mıdır?
Teşekkürler şimdiden.
Hocam merhaba. Konunuzu dün gördüm, biraz bekledim öneriler gelir diye ama bugün tekrar bakınca öneri göremediğim için ben size bir playlist hazırladım, belki hoşunuza gider.

Kpop playlist

Arada çok eski parçalar da var, günümüze yakın olan parçalar da var. Bu liste içinde benim en çok sevdiğim isim BoA. O yüzden onun parçaları daha fazla. Ama çeşitlilik olsun diye araya birkaç grup daha kattım. Ayrıca f(x) grubu artık bir arada değil. Bir üyesi artık hayatta olmadığı için bir arada değiller. Zamanında üniversite sınavlarına hazırlanırken çok dinlerdim. ☺️ Artık Kpop pek dinlemiyorum, BoA'nın müzik videoları paylaşılırsa onlara bakarım arada.

Hocam merhaba. Konunuzu dün gördüm, biraz bekledim öneriler gelir diye ama bugün tekrar bakınca öneri göremediğim için ben size bir playlist hazırladım, belki hoşunuza gider.

Kpop playlist

Arada çok eski parçalar da var, günümüze yakın olan parçalar da var. Bu liste içinde benim en çok sevdiğim isim BoA. O yüzden onun parçaları daha fazla. Ama çeşitlilik olsun diye araya birkaç grup daha kattım. Ayrıca f(x) grubu artık bir arada değil. Bir üyesi artık hayatta olmadığı için bir arada değiller. Zamanında üniversite sınavlarına hazırlanırken çok dinlerdim. ☺️ Artık Kpop pek dinlemiyorum, BoA'nın müzik videoları paylaşılırsa onlara bakarım arada.
Ben de önerecektim de cevap gelmedi konu sahibinden. Gelecek gibi de durmuyor.😅
Hadi yollayayım, belki başkaları da nasiplenir:

7800 şarkılık, Korelilerin bile bilmediği bütün Korece şarkıları içeren playlistim:

2010'ları içinizde hissettiren playlist:

ballad gibi:

rock, ama bitmedi, çok şarkı yok şimdilik:

synth melodileri içeren şarkılar:

Kafa yormayacak, sakin bir playlist, çok hoşuma gidiyor bu playlistim:

sevdiğim rap parçalar:

Rapin yanında hiphop vs. de içeren liste:

k-pop gruplarının Korece olmayan veya korece şarkılarının diğer dil versiyonlarını içeren playlist, bunu da daha bitirmedim:

Yazın sıcağında dinlemelik bir playlist:

Electro melodiler içeren şarkılar, ama çok karışık, bunu düzenlemem lazım:

Christmas özel playlist, ama çok aşırı slow olan şarkılar da var.

Piyanonun öne çıktığı şarkıları içeren playlist:

Kemanın öne çıktığı şarkıları içeren playlist:

Gitarın öne çıktığı şarkıları içeren bir playlist:

@Lee Yubin alıntılayamadım çok thanx.
1 hafta bana yeter 😛
yeter sanki ya😀

@Lee Yubin alıntılayamadım çok thanx.
1 hafta bana yeter 😛
yeter sanki ya😀
beş gün sonra ben
Kim_Jong-un_at_the_Workers'_Party_of_Korea_main_building.webp

Kpop playlist

teşekkürler hocam.
ömürlük stok yaptım.

Son düzenleme: