Kablonet ev internetinde sürekli ping oluşuyor

Yakın zamanda Türk Telekom'dan Kablonet'e geçtik ve geçtiğime pişman olmaya başladım. İlk başta çok fazla ping vardı ve teknik ekip çağırdık. Geldiler ve modemin kötü olduğunu söyleyip yeni bir modem verdiler. Modem değiştikten sonra ping eskisine göre azaldı ama hala ciddi şekilde ping var. LoL oynuyorum ve sürekli 30-60-100-30-60-100 şeklinde oynuyor. Günün neredeyse her saati böyle. Kablo ile bağlanamıyorum maalesef. Kablo bağlantısını halledene kadar bunu çözmenin yolu yok mu? Türk Telekom'da hiç böyle bir sorun olmuyordu kablosuz bağlanmama rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tamamen Kablonet ile alakalı bir durum modem'i de değişsen düzelmeyecek. Kablonet'i sanırım VDSL olarak kullanıyorsun Fiber olmadığı sürece kullanılmaz zaten.

Ethernet ile mi bağlısınız? Eğer öyleyse Wi-Fi'yi kapatarak deneyin. Eğer olmazsa Kablonet'le alakası var. TurkNet'e geçin direk hocam uğraşmayın bile.

Ethernet ile mi bağlısınız? Eğer öyleyse Wi-Fi'yi kapatarak deneyin. Eğer olmazsa Kablonet'le alakası var. TurkNet'e geçin direk hocam uğraşmayın bile.
Ethernet ile bağlanamıyorum hocam kablo almam lazım. Onu alana kadar idare edeceğim bir şekilde. Ethernet kullanabilsem düzelecek herhalde.

Ethernetsiz bağlanıyorsan ping olur tabii ki birde başka bağlanan da varsa evde iyice ping olur. Bilgisayarcıdan alın kabloyu çok pahalı değil zaten.

Geri
Yukarı Alt