Herkese selam, neredeyse 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum. Başımdan geçenleri kısa ve öz anlatmaya çalışacağım. Nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar var ise çok sevinirim.
Kablonet 4-5 yıldır kullanıyorum ama fiber değildi, binama Kablonet'in fiberi geldiği için dönüşüm yapıp sizi fibere geçirelim dediler. Ekip geldi ama daireye getirme işini beceremediler. Tek 1 yolu var, binanın ortasından(merdiven boşluğundan) kablo sallandırmamız lazım yöneticiden izin alın dediler. Böyle bir şey tabii ki imkansız, kimse kabul etmez. Turksat İl Müdürlüğüne gidip durumu anlattım. Fiber müdürü ve uzman ekip evime gelip yangın merdiveni dairesinden 20 dakikada çok kolay bir şekilde halledebileceklerini söylediler. Ama bu onların işi değilmiş, yarın ekip göndeririz hallederler dediler. 2 gün sonra ekip geldi. İşin komik kısmı burada başlıyor. "Abi biz işe 20 gün önce başladık, bunu yapamayız" deyip gittiler. Tekrar il müdürlüğüyle iletişime geçtim. Bunları siz göndermediniz mi diye. Bir hata olduğunu söyleyip kusura bakma dediler. İşin ehli ekip göndereceğiz dediler. Yarın gelecek diye diye 20 gündür ekip gelmiyor. Gelse bile bence yine aynısı olacak çünkü hepsi birbirinden habersiz.
Her seferinde fiber müdürü(numarasını aldım Whatsapp'tan konuşuyoruz) bahane uyduruyor. En son artık bu sefer %100 dedi bugün sabah 9-12 arasına randevu vermişti. Yine gelmedi ve bahane olarak "Gelecek ekibin müdürüne şikayet ettim" falan diyor. Yani ne yaptıklarını bunlarda bilmiyor. En son adam "Haklısınız, kendi iç sorunlarımız, size diyecek bir şey yok" yazmış. Ee, sorun nasıl çözülecek?
Kısacası ben şimdi ne yapayım? Müşteri hizmetlerini mi arayayım, tekrar il müdürlüğüne mi gideyim, fiber müdürü dedikleri kişiyle Whatsapp'tan konuşmaya devam mı edeyim ne yapayım? Böyle bir şey yaşayan vardır da belki yardımcı olur diye konu açmak istedim.