Kablonet fiber önerir misiniz?

cnk

Üyecik
Selam,

Mevcutta Superonline 1gbit fiber kullanıyorum. Upload hızının düşük olması, statik IP ücretinin çok yüksek olması ve kendi cihazımı kullanmama müsaade etmemeleri nedeniyle azıcık kızdım ve Kablonet fiber paketlerine baktım.

1gbit download ve 125Mbps upload sunuyorlar, GPON altyapı. IP ücreti de %50 daha ucuz. Karar verirsem hemen yarın kurulacak. 24 ay neredeyse sabit fiyat.

Bu geçiş hakkında ne düşünürsünüz acaba? Sizce sorun yaşar mıyım? Bu arada Superonline PPPoE bilgilerini @Recep Baltaş'ın içerikleri sayesinde aldım.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet ile internet kullanımı konusunda çok ciddi sorunlar yaşayan arkadaşlarım var. Ayrıca müşteri hizmetlerinin de rezalet ötesi olduğunu söylüyorlar. Farklı ISP'lerin altyapısı varsa onları da bir değerlendirmeye alın derim.

Ben 10 yıldan fazladır Kablonet kullanıyorum, VDSL 100 mbps şuan. Memnunum açıkçası fiyatlar uygun, internet sorunsuz. VDSL'e özel bir şey muhtemelen ama tek memnun olmadığım yönü verdikleri modemin Wi-Fi'ı pek iyi çalışmıyor. Ama onun dışında çok memnunum.

O zaman o VDSL değil, DOCCIS 3.0'dır.

Hayallerim suya düştü :S Az önce geldiler görüştük, ont-modem veriyorlarmış HW ya da ZTE. Yani harici ONT yok, dolayısıyla yine kendi kullanıcı adı ve şifremizi kullanamayacağız alsak bile :S
Bir de ben bu işi anlamaadım. Speednet sorguluyorum 200MBPS, Türknet sorguluyorum 100MBPS, Vodafone 1000MBPS, SOL ve Türksat 1000MBPS, Nasıl oluyor bu?
neden Türknet'te 1000MBPS alamıyoruz bu durumda TT altyapısında 1000 olduğuna göre? Türknet sadece kendi altyapısı olursa mı 1000 veriyor?

Farklı bir protokol hocam. Modemin arkasına giren anten kablosuna benzer bir kablo var, görmüşsünüzdür muhtemelen.
Bu çevirerek, somun gibi oturtulan kablodan bahsediyorsanız evet o şekilde benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…