Bundan 3 ay önce Türk Telekom ile Riot Games oyunlarında 14-15 ping alıyordum ama Kablonet'e geçtikten sonra sabit 35 ping alıyorum. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben suan dagin basindayim Wildrift'i 110-180 ping ile oynuyorim bazen internet kopuyor oyunun ortasinda. Gecen ceza yedim 180 saniye bekliyorum eslesme icin. xD
Ben de dağın başındayım ping aniden 1000-2000 oluyor 15-20 saniyeliğine sonra düzeliyor. Bir şarkıcının da dediği gibi: "Dağlarda öfkeli başım." Bari eve gidince dinliyim şarkıyı.

Ben de dağın başındayım ping aniden 1000-2000 oluyor 15-20 saniyeliğine sonra düzeliyor. Bir şarkıcının da dediği gibi: "Dağlarda öfkeli başım." Bari eve gidince dinliyim şarkıyı.
Bu oyunda olmasa bunalima girerim burada ve kaderin cilvesi iste oynayamioz duzgun pingden dolayi. xS

Konya'da çok normal. Çünkü Riot sunucuları İstanbul'da. Ben İstanbul'dan Kablonet ile 15 ping alıyorum.
70 ms üstüne çıkmadıkça fark edilmez diye düşünüyorum.

Hocam Konya'da Kablonet kullanan bir arkadaşım da 17 sabit alıyor. Ben de Türk Telekom kullanırken 15 alıyordum. Bu bir sorun bence.