Detaylar
Kim cevapladı?temmuzhd
Uzman
Birinin diğerinden farklı olma şansı pek yok, aynı yaptırımlara tâbiler. Tabii ki birinde olan sansür diğerinde de var.Kablonet'in binada kutusu var ve 1000 Mbps kadar hız verebiliyorlar. Mevcut operatörüm Türk Telekom. Bunu değiştirmek istiyorum ancak sansür konusundan çekiniyorum. Bu firma da sansüronline gibi midir?
Birinin diğerinden farklı olma şansı pek yok, aynı yaptırımlara tâbiler. Tabii ki birinde olan sansür diğerinde de var.
Olay kısıtlama olduğunda başlıyor, sansüronline'da birçok engel aşma yolu kapalıydı o yüzden sordum.
DogancanYr
Başarılı
Birinin diğerinden farklı olma şansı pek yok, aynı yaptırımlara tâbiler. Tabii ki birinde olan sansür diğerinde de var.
Alakası yok. Türkiye'nin çoğu Türk Telekom var zaten.
temmuzhd
Uzman
Sansür olmuyor o, sansür başka bir şey. Kablonet'te WAN şifresi vermeme gibi bir durum yok.Olay kısıtlama olduğunda başlıyor, sansüronline'da birçok engel aşma yolu kapalıydı o yüzden sordum.
Bence çok memnun kalırsın. Kablonet iyidir.
- Makaleler
- 1
Kablonet'in ana sunucuları Superonline ile ortak, o yüzden Superonline kadar kötü sansür uyguluyorlar. DPI veya VPN kullanmadan bir yere giremezsin.
temmuzhd
Uzman
O yüzden diyorum aynı hukuki standartlara tâbi bütün firmalar, yurt dışı çıkış sunucusu olarak SOL ya da Telekom'a tâbi hepsi, birindeki sansür diğerinde de var. Ama arkadaşın dediği cihaz kullanım kısıtı olması özgürce, kablonet o konuda daha rahat.Kablonet'in ana sunucuları Superonline ile ortak, o yüzden Superonline kadar kötü sansür uyguluyorlar. DPI veya VPN kullanmadan bir yere giremezsin.
DogancanYr
Başarılı
Hepsinde var ama birisinde bir dns değiştirdiğin zaman aşılır diğerkisinde dpı bypass yaparak aşılır.O yüzden diyorum aynı hukuki standartlara tâbi bütün firmalar, yurt dışı çıkış sunucusu olarak sol ya da Telekom'a tâbi hepsi, birindeki sansür diğerinde de var. Ama arkadaşın dediği cihaz kullanım kısıtı olması özgürce, Kablonet o konuda daha rahat.
- Makaleler
- 1
Hayır değiller, TurkNet'in yurtdışı çıkışları kendine özel mesela.O yüzden diyorum aynı hukuki standartlara tâbi bütün firmalar, yurt dışı çıkış sunucusu olarak SOL ya da Telekom'a tâbi hepsi, birindeki sansür diğerinde de var. Ama arkadaşın dediği cihaz kullanım kısıtı olması özgürce, kablonet o konuda daha rahat.
temmuzhd
Uzman
Aşma şekli farklı sonuçta hepsine geliyor yasak.Hepsinde var ama birisinde bir dns değiştirdiğin zaman aşılır diğerkisinde dpı bypass yaparak aşılır.