Kablonet kullanıcısıyım ve fiber hattı çekilmesini istiyorum. Bunun için müşteri hizmetlerine gittim ve bana sadece beklemem gerektiğini söylediler. Evime daha hızlı fiber altyapı gelmesi için ne yapmam lazım?
Fiber altyapı başvurunuzun hızlı sonuçlanması için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
Müşteri Hizmetleri ile İletişim: Kablonet müşteri hizmetleri ile tekrar iletişime geçin ve talebinizin durumunu sorgulayın. Sürecin ne aşamada olduğu hakkında net bilgi isteyin.
2.
Başvuru Takibi: Başvurunuzun kaydını olabildiğince takip edin. Müşteri hizmetleriyle düzenli aralıklarla iletişim kurarak gelişmeleri öğrenin.
3.
Bölgeyi Sorgulayın: Fiber altyapının neden sizin bölgenize gelmediğini öğrenin. Eğer çevrenizde başka evlerde fiber hizmeti varsa, durumunuzu daha acil olarak iletebilirsiniz.
4.
İlgili Duyuruları Takip Edin: Kablonet'in resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edin. Yeni projeler ve fiber çalışmaları hakkında bilgi alabilirsiniz.
5.
Yerel Temsilci ile İletişim Kurun: Yerel bir temsilci veya teknik destek ekipleri ile görüşerek, hızlandırma talebinizi iletin. Bölgede başka kullanıcılarla birlikte talep oluşturmanız da faydalı olabilir.
6.
Geri Bildirim Verin: Müşteri hizmetlerine yaşamış olduğunuz deneyimle ilgili geri dönüp, hizmet kalitesini ve sürecin yavaşlığını vurgulayabilirsiniz.
7.
Komşularla Koordinasyon: Evinizde bulunduğunuz bölgedeki komşularınıza ulaşın ve onların da aynı ilgiyi göstermesini sağlayın. Birden fazla talep, dikkatinizi çekebilir.
8.
Alternatif İletişim Şirketlerini Değerlendirin: Eğer Kablonet’ten beklentiniz karşılanmazsa, diğer internet servis sağlayıcılarını araştırarak mevcut seçenekleri değerlendirin.
Gelişmeleri takip etmeye devam edin ve gerekli durumlarda daha fazla bilgi almak üzere müşteri hizmetleriyle iletişimde kalın.