Cidden o kadar var mı yav daha geçen eylülde 75 falandım
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
90.Boyum 177 sizce 80+ var mıyım? Daha mı zayıfımdır yoksa daha mı fazlayımdır? Kaç dersiniz?
Ayrıca böyle konular açılabiliyorsa çıplak anime kızlarının da konu olarak açılmasını istiyorum.
Pizza yemiyorum bile ama şişmişim :/.Bol pizza yersen şişerde şişersin. Dikkat et almak kolay vermek daha zor.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Göbekli olduğum ve yanaklarımın şişmeye başladığı zamanlar geceleri dizi izlerken yanımda yiyecek hep olurdu. Bunu fark eder etmez beslenme düzenime el attım. Beslenme düzeninize dikkat ederseniz sorun olmaz. Ama sizin metabolizmanız vs. farklı olabilir. Ben duruma el atarken evde YouTube üzerinden birkaç egzersiz seçip ve diyet yapmıştım. Sizde yapabilirsiniz.
Öyle abur cubur yeme alışkanlığım yok ama almışım. Dediğiniz egzersizlere bakacağım. Sizce kaç duruyorum?Göbekli olduğum ve yanaklarımın şişmeye başladığı zamanlar geceleri dizi izlerken yanımda yiyecek hep olurdu. Bunu fark eder etmez beslenme düzenime el attım. Beslenme düzeninize dikkat ederseniz sorun olmaz. Ama sizin metabolizmanız vs. farklı olabilir. Ben duruma el atarken evde YouTube üzerinden birkaç egzersiz seçip ve diyet yapmıştım. Sizde yapabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Öyle abur cubur yeme alışkanlığım yok ama almışım. Dediğiniz egzersizlere bakacağım. Sizce kaç duruyorum?
Arkadaşların dediği gibi 85+ var. Benim kastım gereğinden fazla yemek, mesela geceleri yemezdim ve günlük kaloriye dikkat ederdim. Böyle şeylerden bahsediyorum.
Hocam kaba tabirle "camış" gibi yerseniz, hareketsiz kalırsanız, tabi böyle kilolu olursunuz. Bunu bize soracağınıza niye diyetisyene sormuyorsunuz? Biz ne bilelim diyetisyen veya beslenme uzmanı mıyız?
Geceleri bende yemiyorum. Günlük kaloriye dikkat etmiyorum ama sanırım geçiyorumki alıyorum. Oysa öyle çok bir şey yediğimde söylenemez.Arkadaşların dediği gibi 85+ var. Benim kastım gereğinden fazla yemek, mesela geceleri yemezdim ve günlük kaloriye dikkat ederdim. Böyle şeylerden bahsediyorum.
Sadece görüşlerinizi merak ettim. Birde ben öyle camış gibi yemedim ama bu hale gelmişim.Hocam kaba tabirle "camış" gibi yerseniz, hareketsiz kalırsanız, tabi böyle kilolu olursunuz. Bunu bize soracağınıza niye diyetisyene sormuyorsunuz? Biz ne bilelim diyetisyen veya beslenme uzmanı mıyız?
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Anladım, dediğim gibi her insanın metabolizması vs. farklı oluyor. Vücudunuzu en iyi siz tanırsınız. Bütçe sorununuz yoksa diyetisyen ve spor salonlarına bakabilirsiniz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.