100-150 kg.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Almak istemiyorum hocam zaten. Ama almışım 1 yıl önce 65 falandım. Şu an bilmiyorum. Sizce kaç duruyorum?Kilo alma hocam kilo almak iyi bir şey değil sağlık açısından.
Ciddi misin? :d.
Pazar gününden beri bir eczaneye girip tartırılırsan kendin daha emin olabilirsin.
evette bir türlü zaman bulamadım. Okuldan zaten 4te çıkıyorum. Eczaneler 5te kapatıyor. Haftasonu zaten kapalılar. Ama boş bir vaktim olursa kesinlikle tartılıcam.Pazar gününden beri bir eczaneye girip tartırılırsan kendin daha emin olabilirsin.
77 kg çıktım. Bilmem doğru gibi gelmedi ama eczane tartısı 77 kg dedi.Pazar gününden beri bir eczaneye girip tartırılırsan kendin daha emin olabilirsin.
77 çıktı knk. Ne kadar doğru emin değilim aga.
77 kiloymuşum sizce doğru mu? Herkes 85+ falan dedi resmen ama tartı 77 diyor :dHocam kaba tabirle "camış" gibi yerseniz, hareketsiz kalırsanız, tabi böyle kilolu olursunuz. Bunu bize soracağınıza niye diyetisyene sormuyorsunuz? Biz ne bilelim diyetisyen veya beslenme uzmanı mıyız?
Son düzenleme:
Tartı 77 diyorsa demek ki yağ oranın ciddi anlamda yüksek ve boyun biraz kısa.
Boyum 176-77. Yağ oranım kaçtır ki? cidden aşırı var mıdır yav?Tartı 77 diyorsa demek ki yağ oranın ciddi anlamda yüksek ve boyun biraz kısa.
Herkeste kilo dağılımı aynı değildir sadece göbekle olacak iş değil.
Artık kilomu öğrendim zaten. 77 duruyor muyum sizce? 77 çıktım.Herkeste kilo dağılımı aynı değildir sadece göbekle olacak iş değil.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.