Yalnız askere gitmek isteyen yüz binlerce vatansever kadın var, askere sadece erkekler gidebilir diye yasa var ya hani, verdiğin örnek çok saçma bence.

Asker olsalar bile operasyona gidemezler, örnek değil uygulamalı. MSÜ KHO kadın mezunları bile askeri operasyonlara katılmıyorlar.

Feministler, feminist kisvesi altıda eşitliği savunmasalar ve binlerce çifte standart eşitsizliğin cevabını alabilsek, erkekler için de birçok konuda eşitiz; Recep Baltaş'ın da dediği gibi fiziksel olarak da eşit olmadığımızı erkekler de savunmaz, savunmayacak!

Not: Bazı kadınlar için konuşuyorum; eşit oldukları, 'fiziksel olması şart değil' konularda bile eşit değilmiş rollerinin anneleri ve medya tarafından da akıllarına işlendiği milyonlarca kadın var diye de düşünüyorum. Hiçbir erkeğin ''salağı oynayın'' her şeyi yapmayın diye yetiştirildiğine şahit olmadım! Bir kisve de der ki; kendinizi ağırdan satın, sorumluluğunuz olan konuyu bile ağırdan alın, peşinizden koşsun!

Son düzenleme:
Feministler, feminist kisvesi altıda eşitliği savunmasalar ve binlerce çifte standart eşitsizliğin cevabını alabilsek, erkekler için de birçok konuda eşitiz; Recep Baltaş'ın da dediği gibi fiziksel olarak da eşit olmadığımızı erkekler de savunmaz, savunmayacak!

Not: Bazı kadınlar için konuşuyorum; eşit oldukları, 'fiziksel olması şart değil' konularda bile eşit değilmiş rollerinin anneleri ve medya tarafından da akıllarına işlendiği milyonlarca kadın var diye de düşünüyorum. Hiçbir erkeğin ''salağı oynayın'' her şeyi yapmayın diye yetiştirildiğine şahit olmadım! Bir kisve de der ki; kendinizi ağırdan satın, sorumluluğunuz olan konuyu bile ağırdan alın, peşinizden koşsun!
Ne anlatıyorsun?

Kanunları varsayarsak, kadınlar bizden üstün. Halk içerisinde bakarsak da, üstün kadının beyanı esas olduğuna dair kanunlar var. Halk içinde bir kız, bir erkekten hiçbir sebep olmaksızın "beni taciz etti" diye bağırsa, o adamı orada öldüresiye döverler. Bence eşit değiliz. Evet, kadınlar üstün. Bir erkek "beni taciz ediyor" desinler, gülerler. Geçen Twitter'da bir konu gördüm; öğretmen kadın, erkek öğrencileriyle ilişkiye girmiş küçük çocuklar ve herkes demiş ki, "Benim de böyle öğretmenim olsa keşke" veya "Neden ceza veriliyor, ödül verilsin" diye. Yani makara hep. Peki, o çocuklar belki de rahatsız oldular, niye düşünülmüyor bu? Aynısının tam aksi; yani erkek öğretmen, kız öğrencileri taciz etse, etmedikleri küfür kalmaz. Bence kadınlar üstündür. Ülkemizdeki yüksek kadın cinayetleri bu durumda hiçbir etkisi yok; kadınlar erkeklerden üstün.

Kadın ve Erkek eşit değildir eşit olamaz. 1 eşittir 1'e veya 2 eşittir 2 tane 1'e. Kadın ve Erkek eşit olsaydı zaten 2 cinsiyet olarak ayrılmazdı. Erkeğin de Kadının da iyi ve kötü olduğu yanlar var ama feministlerin eşitlik saçmalığı yüzünden her şey allak bullak olmuş durumda. Tam tersi eşitlik sağlamak yerine adalet sağlamaya çalışsalar tüm konu çözülecek ama bundan kazanç elde etme peşindeler özellikle feministiz diyen ve erkek düşmanlığı yapan gruplar. Bir Sincap ve Balık için yüzme yarışması düzenleyip daha sonra eşitlik olsun diye Balığın yüzgeçleri ve kuyruğunu kesmekten başka değil yaptıkları.