Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Kendileri ne kadar kazanıyormuş? Para kazanmak çocuk işiydi zaten.
Haklısınız para kazanmak çocuk işi değil. Kendileri kazansınlar çok istiyorlarsa. Bir de yeni nesil aç gözlü olur genellikle.Kendileri ne kadar kazanıyormuş? Para kazanmak çocuk işiydi zaten.
PoseidonWhisper
Uzman
En büyük hayalim kocaman bir mağara
Yılanlar ve akrepler, yarasaların bir maaş kriteri yok dediler!
Yılanlar ve akrepler, yarasaların bir maaş kriteri yok dediler!
Şahsen ben böyle röportajların insanları sinirlendirerek etkileşim kasmak için kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum.
Kadınlara "Kocanız ne kadar maaş alsın istersiniz" sorusu sorulmuş. Cevaplara çok güldüm. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kendisi asgari veya biraz daha ustu kazanir bizlerden 500bin ustu bekliyorlarmis vay anasini kim kazaniyor onu helal sekilde?
Reend
Başarılı
Instagram'da aynı videonun altında "Ben aylık 600 bin kazansam harem kurarım." tarzı bir yorum görmüştüm, haklılık payı var. 
Sinirlendirmekten ziyade halkın fikrini düşüncesini almak için yapıyorlar. Etkileşim kısmına gelirsek menfaatsiz icraat olmaz zaten.Şahsen ben böyle röportajların insanları sinirlendirerek etkileşim kasmak için kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum.
Gelecek düşündüğüm kadının şahsen benimle hemen hemen aynı maaşta olması gerektiğini düşünüyorum.