Detaylar
Kim cevapladı?Black Plague
Uzman
Selam dostlar. İnternette Kagi diye arama motoru buldum, benim çok hoşuma gitti ama fiyatı aylık 10 dolar. Gördüm bir arama mototruna para vermek istemiyorum. Sizce Kagi gibi iyi arama moturu ücretsiz alternatifi var mıdır?
@TecholAI
Duck duck GO.
Brave Search güzel bence.
- Makaleler
- 9
Kagi kadar iyi bir arama motoru yok maalesef. Selfhost vs ile uğraşmak istemiyorum dersen normal olarak en güzeli Startpage olabilir.
Startpage - Private Search Engine. No Tracking. No Search History.
Selfhost ile uğraşırım dersen SearXNG en güzelidir. Meta arama motoru deniyordu sanırım bunlara. Tüm arama motorları bir arada fakat arama motorları sizin için bir profil yapamıyor bu sayede. Gizlilik için kullananda var tüm arama motorları bir arada olduğu için kullananda.
GitHub - searxng/searxng: SearXNG is a free internet metasearch engine which aggregates results from various search services and databases. Users are neither tracked nor profiled.
Ek olarak Brave arama motoruda olabilir ama diğerlerine göre yeni olduğu için aşırı iyi sonuç vermiyor.
Brave Search
Startpage - Private Search Engine. No Tracking. No Search History.
Selfhost ile uğraşırım dersen SearXNG en güzelidir. Meta arama motoru deniyordu sanırım bunlara. Tüm arama motorları bir arada fakat arama motorları sizin için bir profil yapamıyor bu sayede. Gizlilik için kullananda var tüm arama motorları bir arada olduğu için kullananda.
GitHub - searxng/searxng: SearXNG is a free internet metasearch engine which aggregates results from various search services and databases. Users are neither tracked nor profiled.
Ek olarak Brave arama motoruda olabilir ama diğerlerine göre yeni olduğu için aşırı iyi sonuç vermiyor.
Brave Search
Şahsen ben geliştiricisi olduğum Artado searchi kullanıyorum ve memnunum Google ve birden fazla kaynaktan arama sonucu çekebiliyoruz.Selam dostlar. İnternette Kagi diye arama motoru buldum, benim çok hoşuma gitti ama fiyatı aylık 10 dolar. Gördüm bir arama mototruna para vermek istemiyorum. Sizce Kagi gibi iyi arama moturu ücretsiz alternatifi var mıdır?
@TecholAI
Açık kaynaklıyız.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Duckduckgo olabilir.Selam dostlar. İnternette Kagi diye arama motoru buldum, benim çok hoşuma gitti ama fiyatı aylık 10 dolar. Gördüm bir arama mototruna para vermek istemiyorum. Sizce Kagi gibi iyi arama moturu ücretsiz alternatifi var mıdır?
@TecholAI
Hu tao
Yetkin
Şahsen ben geliştiricisi olduğum artado Search'i kullanıyorum ve memnunum Google ve birden fazla kaynaktan arama sonucu çekebiliyoruz.
Açık kaynaklıyız.
Sizin dediğinize bakacağım hocam.