Aldım da Migros'dan yapımını kısaca anlatır mısın?
Makinen var mı? Yoksa çay kaşığı ile kupaya koyup üzerine sıcak su eklemen yeterli olur. Hangi kahveyi aldınız hocam?

Son zamanlarda uğraşmıyorum. Üzerinde Starbucks yazan ama aslında Nestle'nin ürettiği Mocha'ları alıp içiyorum. Fena değil.
Ben de ara ara öyle yapıyorum, Jacobs yoğun lezzet, hoş bir kahve ama sürekli bu şekilde tekli alınca pahalıya mal oluyor. O yüzden büyük aldım bir tane.
Nestle'nin ürettiğini bilmiyordum, biz de Starbucks içiyoruz sanıyoruz, vay arkadaş dolandırılıyoruz resmen.
Konuda bu şekilde bilgi paylaşımları görmek hoşuma gitti.

Ben öyle çok renkli neşeli kahveleri sevmem. Size bi cold brew tarifi vereyim, yanına ise son fotoda olduğu gibi Yüzüklerin Efendisi tavsiye ediyorum fakat bitter çikolata da bence güzel gidebilir :D

Ben kahveme fazla para veren bir insan değilim çünkü ucuza da çok güzel kahveler var.
Migros'un kendi kolombiyan filtre kahvesini ve File'nin Special Blend yazılı muhtemelen her şeyin karıştırılması olan kahvesini ve bunların yokluğunda ise Jacops Selection tavsiye ederim ve attığım linkdeki kahve de öyle yapıldı.

Parayı kırdıysanız Mehmet Efendi Colombian favorim.
Deneyeceğim hocam.
French press'im yok maalesef. Önerdiğiniz bütçe dostu bir tane varsa bakabilirim.

Belki bitter eklenebilir haricinde tatlandırıcı kullanabilirsin ama filtrenin raconu sadedir.
Katılıyorum, sade içilmelidir tadını ve faydasını bozuyor. Filtre kahve aynı zamanda yağ yakımı ve diyete uygun olması açısından sporcuların da tercihi.

20 USD. 620 TL'ye tekabül ediyor. Bana çok da ucuz gelmedi hocam. 😃

Edit: Şimdi fark ettim Kanada'da yaşıyorsunuz galiba hocam. Verdiğiniz linkte yeni fark ettim. Malum TR şartları ve ekonomisi, bize pahalı hocam bunlar. :D

Son düzenleme:
Ben öyle çok renkli neşeli kahveleri sevmem. Size bi cold brew tarifi vereyim, yanına ise son fotoda olduğu gibi Yüzüklerin Efendisi tavsiye ediyorum fakat bitter çikolata da bence güzel gidebilir :D

Ben kahveme fazla para veren bir insan değilim çünkü ucuza da çok güzel kahveler var.
Migros'un kendi kolombiyan filtre kahvesini ve File'nin Special Blend yazılı muhtemelen her şeyin karıştırılması olan kahvesini ve bunların yokluğunda ise Jacops Selection tavsiye ederim ve attığım linkdeki kahve de öyle yapıldı.

Parayı kırdıysanız Mehmet Efendi Colombian favorim.
10 saat demleme mi? :oops:
French Press'te 5 dakika zar zor bekliyorum valla.