Margot Robbie

Başarılı
Instagram'dan kalıcı ban yedim. 2 ay gibi bir süre geçti. Farklı telefondan, farklı telefon numarası girerek yeni hesap açtığımda bile geri kapanıyor. Bunun çözümü nedir?

Çözüm değil. Mevcut cihazla giriş yaptığı an hesap bütünlüğünden askıya alınacaktır.

O yüzden "farklı bir cihaz" diye ekledim. Mesajda yazıyor.

Yani VPN indirip başka ülkeden mi hesap açayım anlamadım.

Peki hesabı açtım. Ban yediğimde kullandığım cihazdan giriş yaparsam o hesapta ban yer mi?

VPN işe yarar mı emin değilim. Onun yerine farklı bir yerde bir arkadaşınızın varsa onun internetini kullanarak farklı bir cihazla açmayı deneyebilirsiniz.

Şu an girdiğinizde bu sitede görünen IP adresiyle farklı yerden girdiğiniz IP adresinin aynı olmaması gerekiyor yani. Hatta yapmadıysanız Wi-Fi'den mobil veriye geçmek bile IP'yi değiştirir zaten. Tabii yine önceki hesapta o IP üzerinden Instagram'a girdiyseniz bu da işe yaramaz.

O yüzden "farklı bir cihaz" diye ekledim. Mesajda yazıyor.
Farklı bir cihaz olması da çözüm değil. İstersen hesabı Uluslararası Uzay İstasyonu'nda aç, yine de askıya düşer.

Peki hesabı açtım. Ban yediğimde kullandığım cihazdan giriş yaparsam o hesapta ban yer mi?
Önce askıya alınır. Düşük bir şans ile de olsa hesabı açabilirsin ama %10 falan yani.

Bu büyük bir sorun ve yarım akıllı META henüz bir adım atmadı. Olayın tam çözümünü bilen insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Bu konuda destekler ücretli verilir genelde.

Ben ücretli destek verdiğim konunun linkini koymuştum ama moderasyon silmiş.

Farklı bir cihaz olması da çözüm değil. İstersen hesabı Uluslararası Uzay İstasyonu'nda aç, yine de askıya düşer.

Önce askıya alınır. Düşük bir şans ile de olsa hesabı açabilirsin ama %10 falan yani.

Bu büyük bir sorun ve yarım akıllı META henüz bir adım atmadı. Olayın tam çözümünü bilen insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Bu konuda destekler ücretli verilir genelde.

Ben ücretli destek verdiğim konunun linkini koymuştum ama moderasyon silmiş.
Kaç para hocam öğrenciyim mendil satıyorum hafta sonları.