Margot Robbie
Uzman
Instagram'dan kalıcı ban yedim. 2 ay gibi bir süre geçti. Farklı telefondan, farklı telefon numarası girerek yeni hesap açtığımda bile geri kapanıyor. Bunun çözümü nedir?
Yani VPN indirip başka ülkeden mi hesap açayım anlamadım.Farklı bir Public IP üzerinden, tamamen farklı bir cihaz ve farklı bir e-posta ile hesap açabilirsiniz.
Çözüm değil. Mevcut cihazla giriş yaptığı an hesap bütünlüğünden askıya alınacaktır.Farklı bir Public IP üzerinden, tamamen farklı bir cihaz ve farklı bir e-posta ile hesap açabilirsiniz.
Çözüm değil. Mevcut cihazla giriş yaptığı an hesap bütünlüğünden askıya alınacaktır.
Yani VPN indirip başka ülkeden mi hesap açayım anlamadım.
Peki hesabı açtım. Ban yediğimde kullandığım cihazdan giriş yaparsam o hesapta ban yer mi?
Farklı bir cihaz olması da çözüm değil. İstersen hesabı Uluslararası Uzay İstasyonu'nda aç, yine de askıya düşer.O yüzden "farklı bir cihaz" diye ekledim. Mesajda yazıyor.
Önce askıya alınır. Düşük bir şans ile de olsa hesabı açabilirsin ama %10 falan yani.Peki hesabı açtım. Ban yediğimde kullandığım cihazdan giriş yaparsam o hesapta ban yer mi?
Kaç para hocam öğrenciyim mendil satıyorum hafta sonları.Farklı bir cihaz olması da çözüm değil. İstersen hesabı Uluslararası Uzay İstasyonu'nda aç, yine de askıya düşer.
Önce askıya alınır. Düşük bir şans ile de olsa hesabı açabilirsin ama %10 falan yani.
Bu büyük bir sorun ve yarım akıllı META henüz bir adım atmadı. Olayın tam çözümünü bilen insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Bu konuda destekler ücretli verilir genelde.
Ben ücretli destek verdiğim konunun linkini koymuştum ama moderasyon silmiş.
Kapanan hesabın açılması $x.xxx'dan başlar genelde. Fakat piyasada çok fazla dolandırıcı var, dikkat edin.Kaç para hocam öğrenciyim mendil satıyorum hafta sonları.
Hocam direkt kapanan ana hesabı mı açıyorsunuz yoksa yeni açılan hesabın kapanmamasını mı sağlıyorsunuz?Kapanan hesabın açılması $x.xxx'dan başlar genelde. Fakat piyasada çok fazla dolandırıcı var, dikkat edin.