Bütçe
1000-1500 TL
Biraz tuzlu bir cihaz ama eğer kaliteli bir şey arıyorsanız kesinlikle denemelisiniz. Fırsat: Nokia Yayın Kutusu 8010, Android TV (Chromecast, HDMI, H.264, HEVC H.265, Netflix, Prime Video, Disney+), siyah https://amzn.eu/d/2eDpQlC

Bütçeyi çok aşıyor hocam.. Diğer arkadaşların önerdiği ürünlerden birini önerseniz daha iyi olurdu. Çok fazla kullanmıyorum. Arada maç veya film izlemek için alacağız.

Hocam, bu uygulamada örneğin Chrome indirip Twitter(X) kullanabilir miyiz mesela?

Bunlarda güzel duruyor. Valla arkadaşlar çok kararsız kaldım ama fiyat olarak bir tık Xiaomi daha uygun gibi geldi, bilemedim. Çok kararsız kaldım. :D
Kullanabilirsiniz diye biliyorum hiç denemedim. Ancak bunun yanına güzel bir kablosuz klavye almanızı tavsiye ederim.

Bütçeyi çok aşıyor hocam.. Diğer arkadaşların önerdiği ürünlerden birini önerseniz daha iyi olurdu. Çok fazla kullanmıyorum. Arada maç veya film izlemek için alacağız.
Şu linkteki cihazlar Google L1 lisanslı, bütçeniz ve özelliklerine bakarak seçim yapabilirsiniz. Epey

Alacağınız cihazda HEVC/H.265 codec olmasına dikkat edin. Eğer maç yayını izleyecekseniz bu codec lere ihtiyacınız olacak. Bildiğim kadarıyla en az veri ile en yüksek sıkıştırmayı bu codec yapıyor.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, Axen markalı televizyon ve Digitürk uydu alıcısı kullanıyoruz. Ben bu işlerden hiç anlamıyorum. İnternette yanlış veya karışık bilgiler dolaşıyor ve YouTube baksam sponsorluk kaynıyor, o yüzden güvenilir gelmediler. Netflix, YouTube veya Chrome gibi uygulamaları kullanabilmemize olanak sağlayan bir alet arıyoruz. Bunun için sanırım TV Box öneriyorlar. Bunun yerine daha pratik bir yol varsa önerirseniz yapabiliriz. Yoksa sadece bu olanakları TV Box sağlıyor diyorsanız kaliteli bir TV Box önerebilirseniz de müteşekkir oluruz.

Google Chromecast 2022 HD'yi öneririm. Kullanıyoruz genel anlamda çok memnunuz.

Son düzenleme:
Eğer daha uygun bir cihaz düşünüyorsanız L3 lisansı olmasına dikkat edin

L3 lisanslı bir ürün aramaya çalıştım ama bulamadım. L3 lisansı olan bir ürün tavsiye etme şansınız var mı? L3 olana kredi çekip veya borç alıp bütçeye eklemeye çalışacağım. Fakat ben kendim aradım bulamadım yani. Yabancı forumlarda bile bulamadım ya da ben beceremedim.

Google Chromecast 2022 HD'yi öneririm. Kullanıyoruz genel anlamda çok memnunuz.

Hocam, Netflix'te film izlerken maksimum 720p çözünürlükte mi izliyorsunuz? Arkadaşın verdiği bilgi sayesinde merak ettim.

Netflix'i aldığınız pakete göre değişir. 3 paket seçeneği vardır bunlar 720p, 1080p ve 4K'dır.

Standart paketim var ve 1080p destekliyor. Fakat arkadaş Box 720p'ye kadar destekliyor demek istiyor herhalde, sorumda bu yöndeydi. Kullandığınız Box ile maksimum 720p mi kullanabiliyorsunuz? Bunu merak ediyorum.

L3 lisanslı bir ürün aramaya çalıştım ama bulamadım. L3 lisansı olan bir ürün tavsiye etme şansınız var mı? L3 olana kredi çekip veya borç alıp bütçeye eklemeye çalışacağım. Fakat ben kendim aradım bulamadım yani. Yabancı forumlarda bile bulamadım ya da ben beceremedim.

Hocam, Netflix'te film izlerken maksimum 720p çözünürlükte mi izliyorsunuz? Arkadaşın verdiği bilgi sayesinde merak ettim.
L1 lisanslı bakın Hocam, ben önceki mesajda yanlış yazmışım. L3 sanırım hepsinde var. L1 lisanslı olanlar 4k izletebiliyor