oğuz sasi 94

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller.

2 gündür aşırı diş ağrısı çekiyorum, arkalardaki dişlerden birisi olsa çektirirdim. Ama öndeki tavşan dişi ağrıyor. Dişçiye gittim de 10K fiyat biçtiler. Bu kadar pahalı olması normal mi?

Ek olarak o dişin yanındaki diş de ağrıyor, yani tam olarak sorun hangisinde onu bilemiyoruz.

Orada baktı ama her iki dişten de aynı ağrı geliyor, demir çubukla dokundu falan.

Sizin öneriniz ne olur bu durumda? Günde biraz fazla hap içiyorum, bu diş yüzünden katlanamıyorum.

Normalde 5k civarı bir fiyat biçmeleri lazım. Yaşadığınız bölgeye göre 1-2k farklılık gösterebilir fakat 10k bana abartı geldi.

İyi sosyaller.

2 gündür aşırı diş ağrısı çekiyorum, arkalardaki dişlerden birisi olsa çektirirdim. Ama öndeki tavşan dişi ağrıyor. Dişçiye gittim de 10k fiyat biçtiler. Bu kadar pahalı olması normal mi?

Ek olarak o dişin yanındaki diş de ağrıyor, yani tam olarak sorun hangisinde onu bilemiyoruz.

Orada baktı ama her iki dişten de aynı ağrı geliyor, demir çubukla dokundu falan.

Sizin öneriniz ne olur bu durumda? Günde biraz fazla hap içiyorum, bu diş yüzünden katlanamıyorum.

Bu fiyatları görünce biz ucuza yapıyoruz gibi hissediyorum(!).

Normalde 5K civarı bir fiyat biçmeleri lazım. Yaşadığınız bölgeye göre 1-2K farklılık gösterebilir fakat 10k bana abartı geldi.

O fiyatlara büyük şehirlerde, özellikle batı kesiminde yapan kalmamıştır herhalde. Ortalama 8-10K gidiyor.

Bu fiyatları görünce biz ucuza yapıyoruz gibi hissediyorum(!).

O fiyatlara büyük şehirlerde, özellikle batı kesiminde yapan kalmamıştır herhalde. Ortalama 8-10K gidiyor.
Dehşet ağrı olmasa doktorlarla aram olmaz. 7-8 yıldır doktor yüzü görmedim. Diş ağrısı kadar zor bir şey yok, ya düşmanımın başına vermesin.

Dehşet ağrı olmasa doktorlarla aram olmaz. 7-8 yıldır doktor yüzü görmedim. Diş ağrısı kadar zor bir şey yok, ya düşmanımın başına vermesin.
En şiddetli ağrılar sıralamasında 3. sırada diş ağrısı. Geçmiş olsun. Arayı uzun tutmamanızı öneririm. Yoksa dolgu ile kurtulabilecek diş maalesef kanala dönebiliyor, daha ileri vakalarda çekimle sonuçlanabiliyor.

En şiddetli ağrılar sıralamasında 3. sırada diş ağrısı. Geçmiş olsun. Arayı uzun tutmamanızı öneririm. Yoksa dolgu ile kurtulabilecek diş maalesef kanala dönebiliyor, daha ileri vakalarda çekimle sonuçlanabiliyor.
Ön dişe dolgu yapılıyor mu ki hocam? Bide benim dişlerin geneli dandik ya genetik sanırım. Babam da bile diş yok zamanında ağrı yüzünden hepsini çektirmiş…