Ön dişe dolgu yapılıyor mu ki hocam? Bide benim dişlerin geneli dandik ya genetik sanırım. Babam da bile diş yok zamanında ağrı yüzünden hepsini çektirmiş…
Her dişe dolgu yapılabilir uygunluğu olduğu takdirde. Çözüm yolları sunulur muhakkak. Antalya'da olsaydınız detaylı bir değerlendirme sonucuna göre size seçeneklerinizi anlatabilirdim. Oradaki hekim arkadaşlarımızda (iyi niyetli olması kaydıyla) size bu şekilde yaklaşım sergileyecektir.

Her dişe dolgu yapılabilir uygunluğu olduğu takdirde. Çözüm yolları sunulur muhakkak. Antalya'da olsaydınız detaylı bir değerlendirme sonucuna göre size seçeneklerinizi anlatabilirdim. Oradaki hekim arkadaşlarımızda (iyi niyetli olması kaydıyla) size bu şekilde yaklaşım sergileyecektir.
Kanal tedavi dedi bir şeyler daha demişlerdi de unuttum ya. En iyisi farklı birilerinden de fiyat ve öneri alayım daha garanti olsun. Teşekkür ederim bu arada.

Kanal tedavi dedi bir şeyler daha demişlerdi de unuttum ya. En iyisi farklı birilerinden de fiyat ve öneri alayım daha garanti olsun. Teşekkür ederim bu arada.
Rica ediyorum, tekrardan geçmiş olsun.
Daha geçen hafta 9500 ödedim. Konum Antalya.
Nerede ödediniz bu fiyatı tam olarak? Klinik ismi vermek zorunda değilsiniz elbette ama ilçe mahalle olarak merak ettim açıkçası.

Ben sene başı Esenler'de diş temizleme ve beyazlatmaya 5 bin verdim; kanal daha zahmetli ama Ümraniye gibi bir yerde 6-7 bin olmasını beklerdim.

Google'dan araştırma yap, puanı ve memnuniyeti yüksek olan bir yere gidip, pazarlıkla anlaş.