Müthiş olur. Zaten öyle olması da gerekli. Yalnız attığın O patch kablo ucu UPC (Mavi) konnekör takılı. Onun yerine APC (Yeşik renk) konnektör olanı alman lazım. Çünkü Mavi uç olanın ucu düzdür, yeşil olanın açılı. ONT'nin de giriş yeri yeşil APC (açılı) olduğu için, APC (Yeşil) konnekör tam uyumlu olur.Bu şekilde ki eki yanlış hatırlamıyorsam Turknet apartman girişinde ki kutuyu takarken kullanmıştı onu da kullandıkları alette ki ekrandan falan biliyorum
Sizin dediğiniz gibi yapmak istediğimi düşünelim hocam OBK'nin girişi attığım fotoğrafta da görüldüğü üzere mutfak, orada görülen boş bir seramiğe Dahili sonlandırma kutusunu taktım, ve salondan o kutuya fiber kabloyu kutunun içine doladım ama ONT'nin yerini değiştirmeden salonda bıraktım, bu sefer fiber kablo gibi patch kabloyu salona kadar çeksem nasıl olur yani fiber kablo değil de patch kabloyu salona çekeceğim bu şekilde daha mı sağlıklı olur?
Şöyle bir dahili sonlandırma kutusu alsam şöyle de 10 metre patch kablo alsam olur mu peki?
Metresini ayarlamadım bu arada, direkt attım linki