Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Bu karar verme değilde Obsesif kompülsif bozukluğu.Merhaba, mesajla bir karar vermem gerekiyor atıyorum, FIFA'da yedekten bir oyuncu koyacağım işte içimden bunu koymazsan maçı kaybedeceksin, günün kötü geçecek. Bunu nasıl çözeceğim? Kara verme konusu sıkıntı oluyor.
Bu karar verme değil de obsesif kompülsif bozukluğu.
One hocam çözümü nedir?
Thanos
Üstün
Takıntı hastalığı, psikiyatriye gitmeniz gerekiyor.
Takıntı hastalığı, psikiyatriye gitmeniz gerekiyor.
Hocam o kadar ciddi değil beni paranoya etmeyin.
Thanos
Üstün
Davranışlarınız bunun belirtisi hocam, Obsesif kompülsif bozukluğu olduğum için söylüyorum. Doktor değilim amam söyledikleriniz bendeki olanları çağdaştırdı.
Davranışlarınız bunun belirtisi hocam, obsesif kompülsif bozukluğu olduğum için söylüyorum. Doktor değilim amam söyledikleriniz bendeki olanları çağdaştırdı.
Hocam vallahi canım sıkılınca boş kalıp düşünmeye başlayınca oluyor bu arada size de geçmiş olsun.
- Makaleler
- 1
Overthinking. Aklına ilk geleni yapmaya çalış, çoğu zaman doğrudur. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.
OKB yani obsesif kompülsif bozukluğu bende de var, manyak bir şey ya her şeyi takıyorsun beyni çok zorluyor. O yüzden sanki beynim benden 10 yaş büyükmüş gibi hissetmeye başladım. Ama nasıl olduysa psikiyatriye gitmeden çözdüm bir şekilde. Çok takmaman lazım ne derse tersini yap. Bir de temizlik manyaklığı oluyor ben onda zorlandımda onu da takmamak lazım. Ya psikiyatriye gideceksin kökten çözüceksin ya da benim gibi savaşacaksın. 2'sinden biri. Bende 3 yıldır vardı 4. yılın sonunda tokatlayabildim. Emin olun pes etmezseniz yapabilirsiniz. Kendisi bir zihin oyunu zaten zihin bunu alt edebilecek kapasiteye sahip. Sadece denemeniz lazım. (bu arada ben gerçekten psikiyatriye ye gitmeden çözdüm ister inanın ister inanmayın fakat bu çok uzun bir süreçti. Sadece inanın ve deneyin...)
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-