23231

Becerikli
Merhaba, mesajla bir karar vermem gerekiyor atıyorum, FIFA'da yedekten bir oyuncu koyacağım işte içimden bunu koymazsan maçı kaybedeceksin, günün kötü geçecek. Bunu nasıl çözeceğim? Kara verme konusu sıkıntı oluyor.

Merhaba, mesajla bir karar vermem gerekiyor atıyorum, FIFA'da yedekten bir oyuncu koyacağım işte içimden bunu koymazsan maçı kaybedeceksin, günün kötü geçecek. Bunu nasıl çözeceğim? Kara verme konusu sıkıntı oluyor.
Bu karar verme değilde Obsesif kompülsif bozukluğu.

OKB yani obsesif kompülsif bozukluğu bende de var, manyak bir şey ya her şeyi takıyorsun beyni çok zorluyor. O yüzden sanki beynim benden 10 yaş büyükmüş gibi hissetmeye başladım. Ama nasıl olduysa psikiyatriye gitmeden çözdüm bir şekilde. Çok takmaman lazım ne derse tersini yap. Bir de temizlik manyaklığı oluyor ben onda zorlandımda onu da takmamak lazım. Ya psikiyatriye gideceksin kökten çözüceksin ya da benim gibi savaşacaksın. 2'sinden biri. Bende 3 yıldır vardı 4. yılın sonunda tokatlayabildim. Emin olun pes etmezseniz yapabilirsiniz. Kendisi bir zihin oyunu zaten zihin bunu alt edebilecek kapasiteye sahip. Sadece denemeniz lazım. (bu arada ben gerçekten psikiyatriye ye gitmeden çözdüm ister inanın ister inanmayın fakat bu çok uzun bir süreçti. Sadece inanın ve deneyin...)