Saçı kesmek ve kesmemek arasında karar verememek

Vantage

Becerikli
3 yıldır uzattığım bir saçım var. Sizce kesmeli miyim? Çok fazla arkadaşım olmadığı için foruma sorayım dedim. Saçımın fotoğraflarını ekte paylaşacağım, yorumlarsanız sevinirim. Kestirirsem büyük ihtimal 6 veya 7 numara yaparım, çok kısa yapmam yani. Asıl kesme nedenim artık sıkılmış olmam. (Bu arada şunu da ekleyeyim komik olacak ama burnum büyük ve kemikli, çenem ise geride yani saçlarımı kesersem en çok dikkat çekecek yer burnum olacak :D)

Fotoğraflar
1747514117223.webp

1747514152793.webp

1747514171075.webp

3 yıldır uzattığım bir saçım var. Sizce kesmeli miyim? Çok fazla arkadaşım olmadığı için foruma sorayım dedim. Saçımın fotoğraflarını ekte paylaşacağım, yorumlarsanız sevinirim. Kestirirsem büyük ihtimal 6 veya 7 numara yaparım, çok kısa yapmam yani. Asıl kesme nedenim artık sıkılmış olmam. (bu arada şunu da ekleyeyim komik olacak ama burnum büyük ve kemikli, çenem ise geride yani saçlarımı kesersem en çok dikkat çekecek yer burnum olacak :D)

Fotoğraflar.
Eki Görüntüle 148845

Eki Görüntüle 148846

Eki Görüntüle 148847

Bence sakın kestirme, çok iyi böyle.

Benim saçım şunun üçte biri falan, yine de pişman olmamak için kestiremiyorum bir süredir. Bence güzel duruyor, kalsın. İşler iyi gidiyorsa birden saçı değiştirmenin bir anlamı yok bence. Olur da boşluğa düşersin, kötü bir zaman geçirirsin falan kestir gitsin.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt