İncehesap Kargo hakkında müşteriyi arıyor mu ve siparişlerde tek ürün için "ürünler" yazması normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thanos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 210
  • Etiketler Etiketler
    ürün

Thanos

Üstün
Bugün İncehesap'tan A25 cihaz sipariş ettim saat 3 gibi, 5 gibi ise babamı aramışlar, fatura onun üstüne çünkü. Aradıkları zaman ise şunu söylemişler: "Bugün kargoya yetiştiremedik, yarın kargoya vereceğiz" demişler. 0212'li bir numaradan aramışlar bu normal mi? Ekstra olarak böyle her zaman gün içerisinde verilen siparişleri kargoya veremedikleri vakit arıyorlar mı? Bunu soruyorum çünkü hiçbir firma bu kadar ilgilenmez, aramaya gerek duymaz, şaşırdım yani, bu aslında bir şikayet değil, sadece soruyorum; herkesi böyle arıyorlar mı? İkinci olarak ise ürünün durumunda ürünler hazırlanıyor yazıyor, ben tek bir ürün sipariş etmiştim böyle olması normal mi, tek bir ürün sipariş edilse dahi ürünler hazırlanıyor mu yazıyor?

İncehesap'tan ürün sipariş eden kullanıcılar konu hakkında sorumu yanıtlarsa sevinirim, biraz pimpirikli bir kullanıcıyım, şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetleri hakkında fikrim yok. Ürünler yazmasının sebebi de yüksek ihtimal tek ürün ile birden fazla ürün için oradaki yazıyı değiştiren bir kod yazılmamış ve HTML üzerinden 'ürünler' yazılıp geçilmiş.

Çok kod anlamam ama sanırım herkeste böyle diyorsunuz değil mi ve şu an ürünümün statüsü kargo verildi olarak düzenlendi ürünler olsaydı kargolar olurdu yani dediğiniz gibi sanırım ürünler olan kısım atlanmış ama tabii güncel olarak forumda İncehesap siparişi olan biri yorumlasaydı çok daha güzel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…