Bildiğim kadarıyla yarın sadece PTT kargo kapalı.

1745343462099.webp
1745343476449.webp

Zaten MNG ile Yurtiçi çalışıyorsa Aras da çalışıyordur.

Hepsijet yarın evden alım için gelecek bilgisi var, kargo firmaları yarın kapalıyız gibi bir yazı yazmamışlar. Muhtemelen çalışıyor olurlar.
Ben Hepsijet üzerinden adres değişikliği yaptım çünkü 23 nisanda geleceklermiş ve iş yerimi vermiştim benim iş yerim kapalıydı. Müşteri hizmetlerini aradım acaba bir aksama olur mu diye sordum çünkü bana gelen sms 23 nisan diyor ama Hepsijet sitesi tahmini ayın 30'unda gelir diyor. 1-2 gün aksama olabilir adres değiştirdiğinizden bizim sistemde 23'ünde gelecek gözüküyor dediler.

Acaba siz de rica etsem Hepsijet sitesinden kontrol edebilir misiniz tahmini gün ne zaman gelecek gözüküyor? Ben de ayın 30'u ama gelen sms 23'ü diyor. Müşteri hizmetleri de aynı şekilde 23'ü dedi.

Yurtiçi Kargo açık olacağını paylaştı. Ben de ordan kargo bekliyorum. Ancak Aras bir açıklama yapmamış sosyal medyasından.

Ben Hepsijet üzerinden adres değişikliği yaptım çünkü 23 nisanda geleceklermiş ve iş yerimi vermiştim benim iş yerim kapalıydı. Müşteri hizmetlerini aradım acaba bir aksama olur mu diye sordum çünkü bana gelen sms 23 nisan diyor ama Hepsijet sitesi tahmini ayın 30'unda gelir diyor. 1-2 gün aksama olabilir adres değiştirdiğinizden bizim sistemde 23'ünde gelecek gözüküyor dediler.

Acaba siz de rica etsem Hepsijet sitesinden kontrol edebilir misiniz tahmini gün ne zaman gelecek gözüküyor? Ben de ayın 30'u ama gelen sms 23'ü diyor. Müşteri hizmetleri de aynı şekilde 23'ü dedi.

Size teslimat yapılacak sanırım, yoldayken adres değişikliği yaptığınız için aksama olmaz diye düşünüyorum. Hepsijet tahmini süreleri pek geçerli olmuyor, çünkü ondan önce teslimat yapılıyor genellikle. Ben evden alım talebi oluşturmuştum.

1745344513767.webp

Oyuncu laptopu, playstation gibi bir şey alıyorsunuz herhalde. Böyle ürünleri internette beklemeye dayanamayıp ekstra ücret verip elden alıyordum bekleme derdinden kurtulmak için.
Test kitabı almıştım.

Açıktır. 0-600km arası 1-2 iş günü, 600-1200km arasını ise 1-3 iş gününde getiriyorlar. Kilometreye bakıp ne zaman geleceğini bulursunuz.
60 km :D

Tahmini teslim 24 Nisan yazıyor.

Eğer yarın tatil değilse yaşadığım ilçeye gelir yarın, 24ünde elimde olur. Ama çalışmıyorlarsa tatilse gecikebilir.

Aras Kargo çalışıyormuş bugün. 23 Nisan'da. Tahmini teslim tarihi 24 Nisan yazmasına rağmen kargo bugün geldi.

Son düzenleyen: Moderatör: