Uzay montaj kullanıyorum, anakartım dümdüz masanın üzerinde. Arada karıncalar geliyor, e canım tanrı misafiri öldürmek olmaz. Anakarta erişirlerse komponentler arası iletkenlik sağlayıp kısa devreye sebep olurlar mı? Teşekkürler şimdiden.
İnsan ilettiğine göre karınca da iletir mantıken. Bence bir kasa alın ne olur ne olmaz. Hem dışarıda çok tozlanır.
Benim mantığımla değil canlılık mantığına göre söyledim. Canlılar karbonlardan oluşur bu da elektriği iletir. Yardımcı olmaya çalışan insanlara çıkışacağına biraz düşünerek argümanı sen de bulabilirsin.Senin mantığına göre her canlı iletkendir yani öyle mi? Mantıkla mı ilerleyeceğiz yoksa bir argüman sunmak ister misin?
Bir diğer konu uzay montaj, kasalı kurulumdan daha az tozlanır.
Benim mantığımla değil canlılık mantığına göre söyledim. Canlılar karbonlardan oluşur bu da elektriği iletir. Yardımcı olmaya çalışan insanlara çıkışacağına biraz düşünerek argümanı sen de bulabilirsin.
Beklemiyorum, kendi görüşümü ve buna dayanarak önerimi yazdım. Başka insanların da görüşlerine bakarak karar verebilirsin.Tamam bana göre de iletir zaten ama mantık değil kaynak arıyorum, ona göre aksiyon alacağım sözüne güvenmemi mi bekliyorsun?
Ayrıca buna da katılmıyorum, ama size sorun olmuyorsa sıkıntı yok.Bir diğer konu uzay montaj, kasalı kurulumdan daha az tozlanır.
Vücutları büyük oranda su içerir bu iletken ama dış iskeletleri kitinden oluşur bu da yalıtkan bir madde. Belki bir miktar akım geçebilir üzerinden ama sanmıyorum.Uzay montaj kullanıyorum, anakartım dümdüz masanın üzerinde. Arada karıncalar geliyor, e canım tanrı misafiri öldürmek olmaz. Anakarta erişirlerse komponentler arası iletkenlik sağlayıp kısa devreye sebep olurlar mı? Teşekkürler şimdiden.