Lti var hocam şükür. Binoma da bakmadım bir de olasılıktan TYT'de de çıkıyor sanırım ona da bakayım değil mi?

Permütasyon, kombinasyon ve olasılık pat diye bitecek konular değil. Temelin var ise Eyüp B'den bir soru yorum/gelişiyorum izle kafanda mantığı daha iyi otursun. Temelin yok ise sıfırdan başlamazdım ben bu konulara.

Fendende net kazanılabilir. 12'nin fizikte ezber konularına bakmadıysan kesin bak.

Permütasyon, kombinasyon ve olasılık pat diye bitecek konular değil. Temelin var ise Eyüp B'den bir soru yorum/gelişiyorum izle kafanda mantığı daha iyi otursun. Temelin yok ise sıfırdan başlamazdım ben bu konulara.

Fendende net kazanılabilir. 12'nin fizikte ezber konularına bakmadıysan kesin bak.

Kuark ve fotonlara baktım en son radyoaktivite vs. onun dışında bir de bitki tekrarı yapacağım.

Valla hiç yok bende. TYT matematiğe 28 soru üzerinden değerlendiriyorum. Fenle beraber katı cisim ve binoma bakacağım şahsen.

Binom ben calismadim arkadaşlar ama pk bilmeden yapilabiliyor mu? Calisayim bugün o zaman bos bos duruyorum.

Pk ile alakalı ancak zorunlu değil, ezberlede yapılabilecek bir konu. Zorlayabilecekleri birkaç soru tipi harici kolay konu bence. Çalışılmalı bilinmiyor ise.

@Testo Unit, baktım öğrendim zaten kök-1 = i bildikten sonra normal işlem.

3D vdd beceri temelli sorulara bak. Bazen öyle şıp diye çözülmüyor.