Dagster3532 3
Yetkin
Trajikomik tarzda bir olay yaşıyorum. Eski sevgilimle kavga ettik. Kendisi şikayetçi olmuş. Konu tahmin edebildiğim kadarıyla huzur bozma ve tehdit gibi şeyler içeriyor ama yanı sıra adıma hastanelerden randevu almış iş başvuruları yapmış beni panellemiş tarzında 4 tane de şahit var diyerek ailesi ile beraber de şikayetçi olmuş. Panellemiş demesinin sebebi de numarasını bulmuşum sözde ancak konuştuğumuz uygulamada numarası zaten gözüküyordu. Diğer tehdit hakaret şantaj gibi şeyler de karşılıklı oldu. Ancak karşı taraf ben sinirlendim o yüzden oldu demiş. Uzaklaştırma kararı çıkarılmış. Daha ifade vermek için çağırılmadım ancak ne yapabilirim? Elimde aşağı yukarı 200 tane durmadan hakarete küfüre şantaja ve üçüncü kişileri kullanıp benimle uğraştığının ekran görüntüleri var. Karşı taraf uygulamadaki hesabı silip sadece kendi lehine SS'ler almış. Karşı taraf ile defalarca kez uzlaşmak istediğimi söylediğim halde tekrar hakarete uğradığıma dair görüntüler var. Ben kendisine neden uzlaşmak istemiyorsun iki tarafında sicili zarar görmesin sildiremeyiz dediğim zaman neyse parası veririz tarzında tekrar bir açıklama yaptı ve ekran görüntüleri de var.
Yine uygulamadan aldığım sohbet çıktıları da elimde mevcut. Birbirimizi yaydığımız için ve tehdit ettiğimiz için bu olay kamu davasına dönüşür mü? Yoksa uzlaşma ile biter mi sizce? Evinden seni ters kelepçe veya benim adalet bakanlığımda çok üst düzey tanıdığım kişiler var sonunu sen düşün tarzında tehditleri var. Ne yapacağım bilmiyorum. Uzamasın dediğim halde ortada herhangi bir şiddet tehditi olmadığı halde hakkımda direkt olarak uzaklaştırma bile verilmiş. Hiçbir şekilde ailesine ve kendisine de uzlaşma için ulaşamıyorum. Beni en son bir yerde tazminat davası da açacağım şeklinde tehdit etmişti. Ayrıca üstünde 3 konu hakkında şikayet var demişti. Ne önerirsiniz? Hiç ifade vermedim daha önce. Dikkat etmem gereken nedir? Bu ekran görüntüleri tek başına geçerli mi? @Şişman Adam hocam baro avukatını sizce çağırmalı mıyım? Kamu davasına dönüşür mü sonucu ne olur?
Yine uygulamadan aldığım sohbet çıktıları da elimde mevcut. Birbirimizi yaydığımız için ve tehdit ettiğimiz için bu olay kamu davasına dönüşür mü? Yoksa uzlaşma ile biter mi sizce? Evinden seni ters kelepçe veya benim adalet bakanlığımda çok üst düzey tanıdığım kişiler var sonunu sen düşün tarzında tehditleri var. Ne yapacağım bilmiyorum. Uzamasın dediğim halde ortada herhangi bir şiddet tehditi olmadığı halde hakkımda direkt olarak uzaklaştırma bile verilmiş. Hiçbir şekilde ailesine ve kendisine de uzlaşma için ulaşamıyorum. Beni en son bir yerde tazminat davası da açacağım şeklinde tehdit etmişti. Ayrıca üstünde 3 konu hakkında şikayet var demişti. Ne önerirsiniz? Hiç ifade vermedim daha önce. Dikkat etmem gereken nedir? Bu ekran görüntüleri tek başına geçerli mi? @Şişman Adam hocam baro avukatını sizce çağırmalı mıyım? Kamu davasına dönüşür mü sonucu ne olur?