tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Dün akşam saat 11 gibi belgesel izliyordum, bir anda karşıma şu üstteki reklam çıktı, ürpermedim değil, ardından biraz araştırma yaptım olayını çözdüm:
Bu konuda paylaşım yapan var mı diye buraya geldim. Az önce Nexpo'nun videosunu (aynı) izlemeye gittim ve aynı reklamı aldım. Farklı bir reklama geçmeden önce elimden geldiğince, logoda "LWP" yazıyordu, ancak buna baktığımda sadece eşleşmeyen bazı şeyler aldım (Lane Workforce Partnership, YT kanalı "Little Westerner Productions"
Biri tüm reklamı yayınlamış: https:// www.reddit.com/r/youtube/comments/190jpnj/weird_puzzling_worrying_disturbing_ad/
Bunu çözmüş olabileceğimi düşünüyorum. Google hesabımdaki YT geçmişini kullanarak bunun nereden geldiğini buldum. Reklamın başlığı "Tuesday_Tapes | Enlist!" ve bu "Gloomy Texan Media"dan" (onların kanalı):
Gloomy Texan Media
Underground production company based in the Pacific Northwest. Sort of like mumblecore, but good. Documenting (through) the collapse. Historicizing the ahistorical.
Açıklamasında "Milenyumun (1996 - 2001) başlarında geçen olayların bir antolojisi" yazan "Tuesday_Tapes" adlı bir çalma listesinde. Temel olarak analog korku veya analog bir şey. Diziye ilgi uyandırmak için bir reklam olarak yayınlanmış gibi görünen bir sanat projesi. Yine de cehennem gibi ürkütücü.
Son düzenleyen: Moderatör: