Slyrox

Başarılı

(Videoda Mafia 3 def Edition oynuyorum) yani bu oyunda bile bu kadar ses çıkarması çok garip değil mi? Hiç zorlandığını da zannetmiyorum çünkü oyunda high ayarlarda 120-150 FPS alıyorum. Geçen Ready or Not girdim sanki patlayacak gibi oldu çok fazla ses çıkarıyordu. Çok rahatsız olmaya başladım sesi bastırsın diye arkadan müzik açıyorum o kadar yani. (o devasa sesi çıkarırken PC değerlerini SS aldım onu da şöyle bırakıyorum) ben kasa fanlarının bu sesi çıkardığını düşünüyorum çünkü diğer fanların ne kadar çalıştığına bakıyorum hiç de bu sesi çıkartacak kadar değiller. (işlemci fan hızını göremedim neyin ne olduğu çok anlaşılmıyor)

Dosya Ekleri

• Ekran_goruntusu_2024-09-26_165456.webp
    Ekran_goruntusu_2024-09-26_165456.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 93
  • Ekran_goruntusu_2024-09-26_165421.webp
    Ekran_goruntusu_2024-09-26_165421.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 75
BIOS'tan fan ayarlarına bak yanlışlıka Full Speed'e almış olmayasın eğer bilgisayari alalı bayağı olduysa git bir temizle süpürge mendil peçete fark etmez sil yeterli stok fan varsa normal bende de stok fan var patlayacak gibi ses çıkartıyor Full Speed değil ha.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'tan fan ayarlarına bak yanlışlıka Full Speed'e almış olmayasın eğer bilgisayari alalı bayağı olduysa git bir temizle süpürge mendil peçete fark etmez sil yeterli stok fan varsa normal bende de stok fan var patlayacak gibi ses çıkartıyor Full Speed değil ha.

Sesin işlemci fanından geldiğini zannetmiyorum onun çıkardığı ses farklı çünkü. BIOS'tan kasa fan ayarlarıni kontrol edebiliyor muyum?

Süpürgeyle kasa mı temizlenir kardeşim iyi misin sen?

Son düzenleme: