8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba, bugün kasanın kablolarını duzenlemek icin kasayı açtım ve kasanın PSU bölümünün yukarısı ekran kartı slotlarının en aşağısında bulunan kısımdan iğrenç bir koku geliyordu. Tanımlamak imkansız direk midem bulandı PSU'nun altındaki plastiğe de azıcık o koku sinmiş. Sizce ne olabilir?
PSU Corsair VS550 2. jenerasyon gri etiketli.

1746112128857.webp

Yatay olan en aşağı slottan o koku geliyor kasanın aşağısında toz filtresi var oradanda koku geliyor.

PSU icini acmadan anlayabilir miyim patladıgını yoksa hiç ugrasmadan PSU mu degistirmeliyim?

Yok hocam evde hayvan beslemiyorum kasanın durdugu yeri de surekli temizliyorum haftada 1.

Bizim akrabanın PC'sinden yavru fare cıkmıstı.
Böcekler parçaların içine de girebilir, ekran kartının fanında parcalanmıs olabilir falan filan, parcaların icini de acıp kontrol edin. Kokunun geldiği parcaları silin.

Bizim akrabanın PC'sinden yavru fare cıkmıstı.
Böcekler parçaların içine de girebilir, ekran kartının fanında parcalanmıs olabilir falan filan, parcaların icini de acıp kontrol edin. Kokunun geldiği parcaları silin.
Kokunun geldigi yeri sildim koku suanlık yok fare girecek kadar büyük bir boşluğu da yok bilgisaYarın. PSU'nun ici bayağı kirliydi ama telefonun flasıyla oyle gordum.

Biriken tozlar ısınınca nemi toplar büyük ihtimal onlar kokuyor, ayrıyetten GPU da sıcak hava üfleyince PCH'ı ısıtıp kötü kokuya sebep olabilir.

Patlama olabilir. Veya içine böcek gibi bir şey kaçmıştır. Bilgisayarı daha temiz alanlara koymak en iyisi.

Patlama olabilir. Veya içine böcek gibi bir şey kaçmıştır. Bilgisayarı daha temiz alanlara koymak en iyisi.

Bilgisayar zaten temiz. İçinde böcek yok dedim giremez zaten o kadar küçük alandan tamamen söktüm bir ihtimal girmiştir diye bir şey yok PSU değiştireceğim.