Max Caulfield
Üstün
Merhaba arkadaşlar. 5 yıldan uzun süredir Kaspersky kullanıyorum. İlk başta Kaspersky Free ile başladım, sonra KIS'e geçiş yaptım. Daha sonra yeni Kaspersky ürünleri gelince Kaspersky Standard kullanmaya başladım. Bu yıl ise Kaspersky Premium'a geçiş yaptım.
Bundan yıllar yıllar önce (2010 ve öncesinde) Kaspersky'nin bilgisayarları kastırdığı söyleniyordu. "Adı üstünde: KAS persky. Bilgisayarı kastırır" gibi söylemler bile vardı. Hatta benim bir abim Kaspersky'ye halen daha "Kastırpersky" diyor
Ben hiç böyle bir sorun yaşamadım. Hatta kimi yerde Microsoft Defender Antivirus sistemi daha fazla bile yoruyordu.
Kaspersky sizin bilgisayarınızı kastırıyor mu? Yoksa bu "KAS persky" muhabbeti şehir efsanesinden mi ibaret?
Bundan yıllar yıllar önce (2010 ve öncesinde) Kaspersky'nin bilgisayarları kastırdığı söyleniyordu. "Adı üstünde: KAS persky. Bilgisayarı kastırır" gibi söylemler bile vardı. Hatta benim bir abim Kaspersky'ye halen daha "Kastırpersky" diyor
Kaspersky sizin bilgisayarınızı kastırıyor mu? Yoksa bu "KAS persky" muhabbeti şehir efsanesinden mi ibaret?