Eğer Virüs ve tehdit koruması ekranında Kaspersky yazıyorsa sorun yoktur.

Eki Görüntüle 84017
Kaspersky da Defenderi devre dışı bırakıyor. Sizde bir sorun olabilir.
Kaspersky kurulumunda zaten kendisi halihazırda Windows Defender'i devre dışı bırakıp kendi koruma sistemini aktifleştiriyor hatalı bir kurulum olabilir mi? Veyahut Kaspersky'ın antivirus programını kurduğunuza emin misiniz?

Kaspersky etkin ve 40-45 gündür kullanıyorum. Bütün fonksiyonlarını denedim ve program ile alakalı herhangi bir sorun yaşamadım. Anladığım kadarıyla sağ alttaki simgenin pek bir anlamı yok. Başlangıç programlarından security'yi kapatmam yeterli sanırım.

Screenshot 2024-09-18 152615.webp

Kaspersky etkin ve 40-45 gündür kullanıyorum. Bütün fonksiyonlarını denedim ve program ile alakalı herhangi bir sorun yaşamadım. Anladığım kadarıyla sağ alttaki simgenin pek bir anlamı yok. Başlangıç programlarından security'yi kapatmam yeterli sanırım.

Eki Görüntüle 84050
Sorun yok gibi gözüküyor, her şey normal. Ayrıca başlangıçtaki program AntiVirüs'ün durumunu size bildirmekten başka bir işe yaramıyor. Yani o simge Kaspersky'ın durumunu belirtiyor Defender'in değil.

Eki Görüntüle 84050
Normal, simgeyi kapatabilirsin.

Gerekli değil kardeşim virüs programı kullanma derim arşivin varsa yedekle bi formaat Usb hazır olsun her zaman sorun çıkarsa çak formatı bak işine öyle yapıyorum yıllardır Vista zamanında Not 32 yükleyeyim dedim Bilgisayar çöktü ozaman beri kurmam tercih sesin
Sürekli format atmak iyi bir şey değil. Sürekli hem disk sağlığından yer, hem de zaman gider. Özellikle benim gibi büyük boyutlarda program kullanıyorsa kişi sürekli format dünyanın en gereksiz ve zaman kaybı yaşatan şeyi. Temizlenemeyecek bir virüs veya sorun harici format önermek gereksiz.