MrLostFeel

Uzman
Merhaba, iyi günler.

Konu başlığında da belirttiğim üzere böyle ilginç bir sorun yaşıyorum. Antivirüs programı olarak Kaspersky'ı kullanıyorum ve memnunum; lakin tekrardan GoodbyeDPI'ı kullanmam sonucu (service install) bilgisayarımı ne zaman açsam Kaspersky'ı tamamıyla kapatmadığım müddetçe internete bağlanamıyorum. Windows interneti görüyor; arıza tanılama yaptığımda herhangi bir sorunun olmadığını söylüyor. Bunu anlamış değilim. Kaspersky'de olabilecek tüm istisna ekleme işlemlerini yaptım: uygulama, güvenlik duvarı, kayıt defteri vesaire ama nafile. Bir çözüm bulamadım.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky maalesef GoodbyeDPI kullandirtmiyor, istisnalara eklemek de ise yaramiyor. Ikisinden birini kullanmamalisiniz.

Alternatif bir antivirus arayisina girerseniz BitDefender oneririm.
Maalesef işin gerçeği bu. Ya GoodbyeDPI kullanmayacaksınız, ya da Kaspersky kullanmayı komple bırakacaksınız.

Ben de şahsen Bitdefender öneririm. Benim ikinci işletim sistemim olan Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024 kurulumumda Bitdefender kullanıyorum.

Benzer bir durum yaşadım çözemedim teknik bilgimi aşan konular olduğu için ai agent'ı çalıştırdım durumu anlattım alttan girdi üstten çıktı durumu çözdü. Agent ile çözebilirsiniz.