Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Kaspersky Plus paketiyle beraber VPN ücretsiz geliyor, ikisini de kullandım fakat Kaspersky daha çok güven veriyor bana.
- Makaleler
- 4
Her ikisi de iyidir. Şahsen Kaspersky kullanıyorum, Premium aldığında VPN gibi ekstrem özellikler de açılıyor. Kaspersky’yi tavsiye ederim.
Ben 1 yıl kaspersky standart kullandım. Çoğu virüsü bulamıyodu. Bulamadığı gibi de silemiyordu. Norton tavsiye ederim.Sorum başlıkta yazdığı gibi, iki uygulamanın da fiyatları makul ve popülerler. Artıları ve eksileriyle kıyaslayınca hangisini önerirsiniz?
DefenderNinja
Yetkin
Ben 1 yıl Kaspersky standart kullandım. Çoğu virüsü bulamıyordu. Bulamadığı gibi de silemiyordu. Norton tavsiye ederim.
Norton'da her şeyi yanlış algılıyor.
Norton kullanmadım ama doğrudur dediğiniz. Yakınlarım norton seviyorlar. O yüzden norton tavsiye ettim.
DefenderNinja
Yetkin
Norton kullanmadım ama doğrudur dediğiniz. Yakınlarım Norton seviyorlar. O yüzden Norton tavsiye ettim.
Kaspersky'de fazla güven vermiyor Almanya'dan uyarı: Rus Åirketin antivirüs yazılımını kullanmayın - BBC News Türkçe
BitdefenderSorum başlıkta yazdığı gibi, iki uygulamanın da fiyatları makul ve popülerler. Artıları ve eksileriyle kıyaslayınca hangisini önerirsiniz?
Son düzenleme:
Kaspersky'de fazla güven vermiyor Almanya'dan uyarı: Rus Åirketin antivirüs yazılımını kullanmayın - BBC News Türkçe
BitDefender.
Bu senin dediğin sadece yaptırım, savaşdan dolayı Avrupa ülkeleri Rus şirketlerine ve ürünlerine yaptırım uyguluyor. Ayrıca Kaspersky şeffaflık projesini başlattı ve bilgileri paylaşmadığını ve datalarını İsviçre de bulunacağını söyledi.
Her ne kadar Kaspersky'de dahil tüm programlar, uygulamalar verileri her zaman paylaşır. Örnek Avast 2 3 sene önce kullanıcı verilerini sattığı ortaya çıktı. Kısacası internette isen hiçbir bilgin güvende değil.
Konu derin kısacası, her habere inanmayın araştırın öğrenin. Ben iki antivirüsü arasında Kaspersky öneririm daha hafif ve test sonuçlarında çok daha önde 2023 en iyi av seçildi.
Kendim trend Micro kullanıyorum Kaspersky fanboy değilim sadece bildiklerimi söylüyorum.
DefenderNinja
Yetkin
Bu senin dediğin sadece yaptırım, savaşdan dolayı Avrupa ülkeleri Rus şirketlerine ve ürünlerine yaptırım uyguluyor. Ayrıca Kaspersky şeffaflık projesini başlattı ve bilgileri paylaşmadığını ve datalarını İsviçre de bulunacağını söyledi.
Her ne kadar Kaspersky'de dahil tüm programlar, uygulamalar verileri her zaman paylaşır. Örnek Avast 2 3 sene önce kullanıcı verilerini sattığı ortaya çıktı. Kısacası internette isen hiçbir bilgin güvende değil.
Konu derin kısacası, her habere inanmayın araştırın öğrenin. Ben iki antivirüsü arasında Kaspersky öneririm daha hafif ve test sonuçlarında çok daha önde 2023 en iyi av seçildi.
Kendim trend Micro kullanıyorum Kaspersky fanboy değilim sadece bildiklerimi söylüyorum.
Tren Micro nasıl peki?