Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Mesaj sınırı kaldırılırsa forum spam mesajlardan arınmış olur. İnsanlar o kategoride açacak konusu olmasa bile sınırlama getirilmiş, hemen geçeyim, en yüksek üye ben olayım kafasında. Bu yüzden forumda gereksiz mesajlar var, yok değil ama bu mesajların neredeyse hepsi moderatörler tarafından siliniyor ve uyarı veriliyor.

Konu bu değil, konu forumda belirli bir mesaj sayısına ulaşamadan o kategoride konu oluşturamıyor oluşumuz.
Özetle belirli mesaj sayısına ulaşıncaya kadar bu konulara ulaşamamamız ve bu sayıya ulaşmaya çalışıp forumu boş mesajlarla doldurmamaları için mesaj sınırı kaldırılmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -26 Eksi
Daha demin "Neden 2.el kategorisinde konu açamıyorum?" tarzında bir konu açmıştın, belli ki bu konuyu da onun için açmışsın. Eğer belirli sayıya ulaşmadan herkes 2.el kategorisinde konu açabilecek olsaydı burası forumdan ziyade satış sitesine dönerdi ve güvenilirlik de azalırdı. Kaldı ki belli bir yaşta ve zekada olan kimsenin mesaj sayısını önemsediğini düşünmüyorum. En yüksek mesaj sayısına sahip olmaya çalışanlar da sınırlama olduğu için önemsemez zaten, sınırlamadan bağımsız bir durum bu. İkisi arasında nasıl bağlantı kurduğunu merak ediyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Mesaj sınırı kaldırılırsa forum spam mesajlardan arınmış olur.
Hayır. Aksine, Spam mesajlardan geçilemez. Daha buradan önerinin ne kadar mantıksız olduğu belli. Ayrıca o sınırların olmasının sebebi, her önüne gelenin 2. el konusu açabilme ihtimalinin olmasından kaynaklı.

Daha demin "neden 2.el kategorisinde konu açamıyorum?" tarzında bir konu açmıştın, belli ki bu konuyu da onun için açmışsın. Eğer belirli sayıya ulaşmadan herkes 2.el kategorisinde konu açabilecek olsaydı burası forumdan ziyade satış sitesine dönerdi ve güvenilirlik de azalırdı. Kaldı ki belli bir yaşta ve zekada olan kimsenin mesaj sayısını önemsediğini düşünmüyorum. En yüksek mesaj sayısına sahip olmaya çalışanlar da sınırlama olduğu için önemsemez zaten, sınırlamadan bağımsız bir durum bu. İkisi arasında nasıl bağlantı kurduğunu merak ediyorum açıkçası.

Bu konuyu onun için açmamıştım. Başka konular içinde mesaj sınırı var. Ben önerimi söyledim siz benim daha önce açtığım konuyu buraya katmanız hiç hoş değil. Satış sitesine dönmezdi burası çünkü bir teknoloji kanalı kimse teknoloji kanalında satış yapmaya kalkmazdı sadece teknolojik cihazlar satışda olurdu.
Güvenilirlik konusuna nereden geldiğiniz hakkında hiçbir fikrim yok. Ben fikrimi beyan ettim beğenip beğenmemek sizin elinizde ama önceden açılmış konuyu gelip burada konuşmanızı hiç taktir etmedim.

Hayır. Aksine, spam mesajlardan geçilemez. Daha buradan önerinin ne kadar mantıksız olduğu belli. Ayrıca o sınırların olmasının sebebi, her önüne gelenin 2. el konusu açabilme ihtimalinin olması.

Mesaj sınırı olmadığında kimse mesaj kasmaya uğraşmadığı için spam mesajlar silinmiş olur diye söylemek istemiştim.

Bu konuyu onun için açmamıştım. Başka konular içinde mesaj sınırı var. Ben önerimi söyledim siz benim daha önce açtığım konuyu buraya katmanız hiç hoş değil. Satış sitesine dönmezdi burası çünkü bir teknoloji kanalı kimse teknoloji kanalında satış yapmaya kalkmazdı sadece teknolojik cihazlar satışda olurdu.
Güvenilirlik konusuna nereden geldiğiniz hakkında hiçbir fikrim yok. Ben fikrimi beyan ettim beğenip beğenmemek sizin elinizde ama önceden açılmış konuyu gelip burada konuşmanızı hiç taktir etmedim.
Takdir edip etmemeniz önemli değil. Gerçek bu nasıl olsa, bunun için açmadığınıza inanmakta güçlük çekiyorum. Teknoloji forumu dediğiniz forumda azımsanamayacak kadar teknoloji dışında konu var, mantığın daha ilk baştan çürüyor. Güvenilirlik konusuna da azıcık kafa yorarsanız nereden geldiğim hakkında bir fikir elde edeceğinize inaniyorum çünkü gerçekten arkasında çok basit bir düşünce yatıyor. Benzer onlarca konu açıldı, benimle sınırlı kalmayıp o konularda yorum yapmış kişilerin de mesajlarını okursan kimsenin neden katılmadığı hakkında daha da ufkun açılabilir. Kaldı ki farklı konular hangisi ? Bildiğim kadarıyla minimum mesaj sayısı bir öneri konusunda var, bir de 2.el.