Suçlu yine Türk halkı oldu iyi mi, biliyordum böyle olacağını türkü sevmediniz arabı sevdiğiniz kadar.
Suriyeli sapık suçlu.
Suriyelilerin araçlarına hasar verenler de suçlu.
Suriyeli sandıkları kişinin evini yakanlar da suçlu.

Vandalizmi ve ırkçılığı boşuna meşrulaştırmayın. Bu saydığım 3 suçu da işleyenler cezasını çeker umarım.

Vandalizmi savunmam ben. Başka birinin işlediği suç için senin mağazanı yaksalar memnun kalacaksın herhalde.
Ben başka ülkeye gidip sahillerinde nargile içmiyorum genç kızların kafasını taşla ezmiyorum bacha bazi yapmıyorum orada kuyumcu açmıyorum kafa kesecegim demiyorum gitsem bile oraya ayak uydurururum sizin gibi şeriat yaşantısını gittiğim yerdede yaşamaya çalışmam.

Suriyeli sapık suçlu.
Suriyelilerin araçlarına hasar verenler de suçlu.
Suriyeli sandıkları kişinin evini yakanlar da suçlu.

Vandalizmi ve ırkçılığı boşuna meşrulaştırmayın. Bu saydığım 3 suçu da işleyenler cezasını çeker umarım.

Suriyelilerin araçlarına kim hasar verdiyse bence yanlış bir şey yapmamış aracın sahibine ateş siçramadigi için bir tık üzüntülüyüm dışarıdan video çekiyordu bir tanesi. 😄

Ben başka ülkeye gidip sahillerinde nargile içmiyorum genç kızların kafasını taşla ezmiyorum bacha bazi yapmıyorum orada kuyumcu açmıyorum kafa kesecegim demiyorum gitsem bile oraya ayak uydurururum sizin gibi şeriat yaşantısını gittiğim yerdede yaşamaya çalışmam.
Şimdi de şeriatçı sandılar hahahahahaha. Ben Laikim kardeşim. Bu ülkede vandalizme karşı çıkmak da suç oldu. Diyorum ki bir Türk'ün evini diğer Türkler yaktı. Cidden buna bir şey demeyip bana mı laf ediyorsun?

Şu an bu olayda suçlu olanlar;
Suriyeli sapık.
Suriyelilerin evini arabasını yakmaya çalışanlar.
Türklerin evini Suriyeli sanıp da yakmaya çalışanlar.

Bu saydığım üçü de suçlu. Yani kimseyi Türk veya başka ırktan olduğu için ayrım yapmıyorum. Gelişmiş ülkelerde de bu olur zaten, suçlu ne olursa olsun cezasını çeker. Bir kişi sırf bir ırktan olduğu için ceza almıyorsa o ülkenin adaletinde zaten sorun vardır. Umarım anlatabilmişimdir.

Türk mü suçlu oldu? Bu kadar hayat pahalılığını protesto etselerdi kim bilir neler diyecektiniz türkü sevmek bu kadar mı zordu onları anlamak?
Sen konuyu farklı yere çekmeye çalışıyorsun ama ben bu numarayı yemem. Bak kısaca sana fikrimi anlatayım. Suçlu suçunu çeksin diyorum vandallık yapılmasın. Protesto yapılacaksa vandallık yapılmadan yapılsın. Cidden bunu anlamıyor musun yoksa linç edecek birini mi arıyorsun?

Şimdi de şeriatçı sayıldık hahahahahaha. Ben Laikim kardeşim. Bu ülkede vandalizme karşı çıkmak da suç oldu. Diyorum ki bir Türk'ün evini diğer Türkler yaktı. Cidden buna bir şey demeyip bana mı laf ediyorsun?

Şu an bu olayda suçlu olanlar;
Suriyeli sapık.
Suriyelilerin evini arabasını yakmaya çalışanlar.
Türklerin evini Suriyeli sanıp da yakmaya çalışanlar.

Bu saydığım üçü de suçlu. Yani kimseyi Türk veya başka ırktan olduğu için ayrım yapmıyorum. Gelişmiş ülkelerde de bu olur zaten, suçlu ne olursa olsun cezasını çeker. Bir kişi sırf bir ırktan olduğu için ceza almıyorsa o ülkenin adaletinde zaten sorun vardır. Umarım anlatabilmişimdir.
Bunu bilerek yaptıklarını düşünmüyorum çünkü Suriyeliler onların evine kaçmış olabilirler.
Suriyelilerin evini yakmaya calisanlara ceza değil ödül verilmeli.
İşte Suriyeli diye yakmışlar gene zarar ziyanlar cümlenin içinde Suriyeli varsa her zaman suriyeli haksızdır bu yazılı olmayan bir kuraldır ve yanildigimi hiç gormedim.
Türk olduğu için mi ceza verelim doğru olan neyse onu yapmış ben cezalık bişey görmüyorum ortada.

Bunu bilerek yaptıklarını düşünmüyorum çünkü Suriyeliler onların evine kaçmış olabilirler.
Suriyelilerin evini yakmaya calisanlara ceza değil ödül verilmeli.
İşte Suriyeli diye yakmışlar gene zarar ziyanlar cümlenin içinde Suriyeli varsa her zaman suriyeli haksızdır bu yazılı olmayan bir kuraldır ve yanildigimi hiç gormedim.
Türk olduğu için mi ceza verelim doğru olan neyse onu yapmış ben cezalık bişey görmüyorum ortada.
Kendi içinde bir doğru oluşturmuşsun. Ben sadece suçlunun suçunu çekmesini istiyorum o Suriyeli sapığın cezasını çekmesi gerek. Aynı şekilde halkımızdan vandallık yapanlar da cezasını çekmeli. Eleştirdiğiniz adalet sistemini istemeden de övmüş oluyorsunuz bu şekilde olursa.

Eğer şöyle bir şey olsaydı örneğin: Hükumet sapık Suriyeliyi serbest bırakıp Türkleri tutuklasaydı o zaman çok büyük olay çıkardı. Ancak bu saydığım 3 suçlu birey/bireyler tutuklanıp cezasını çekerse adalet yerini bulmuş olacak.

Sen konuyu farklı yere çekmeye çalışıyorsun ama ben bu numarayı yemem. Bak kısaca sana fikrimi anlatayım. Suçlu suçunu çeksin diyorum vandallık yapılmasın. Protesto yapılacaksa vandallık yapılmadan yapılsın. Cidden bunu anlamıyor musun yoksa linç edecek birini mi arıyorsun?
Protesto anayasanın verdiği bir halk senin anayasanda çocuklara tecavüz et evlen 10 karı yap diyor olabilir bilemem Türkler tepkisini ortaya koymuş ve haklarıdır suriyelilerin karışmaya hakkı yok sen git nargile falan iç.