İnsan haklarını ve özel mülkiyeti savunmak suçsa evet ben bir suçluyum.

O sapığa da cezası verilmeli. Sabıkalı Suriyeliler zaten ülkeye alınmamalı.

Senin dediğin protesto değil, direkt olarak mala zarar verme suçunu oluşturuyor.

Aklınızın yerinde olmadığını düşünüyorum. Suçlu hangi ırktan olursa olsun suçludur.

Ben suçluyu savunmuyorum. Bahsi geçen suçla alakasız kişilere saldırılmasına karşıyım.
Evet sen avukatligini daha önceden yapmışsın zaten bariz belli.
Sabıkalı falan değil direk hiçbiri alinmamalı hepsi pislik dunyanin en iğrenç milleti afganlarla yarışır.
Yoo gayet alakası var bu tür suçları işleyenler hep suriyeli veya afgan.

Evet sen avukatligini daha önceden yapmışsın zaten bariz belli.
Sabıkalı falan değil direk hiçbiri alinmamalı hepsi pislik dunyanin en iğrenç milleti afganlarla yarışır.
Yoo gayet alakası var bu tür suçları işleyenler hep suriyeli veya afgan.
Zaten bu tarz insanları kabul edecek tek ülke Türkiye'dir. Adamlar ne kadar criminal insan varsa hepsini bize yollamışlar işte. Suriye'nin sahillerinden görüntüleri görüyoruz mutlu mesut yaşıyorlar. Ancak bunların belki de yarısına vatandaşlık verildi. Bunları nasıl tespit edip deport edecekler?

Sen konuyu farklı yere çekmeye çalışıyorsun ama ben bu numarayı yemem. Bak kısaca sana fikrimi anlatayım. Suçlu suçunu çeksin diyorum vandallık yapılmasın. Protesto yapılacaksa vandallık yapılmadan yapılsın. Cidden bunu anlamıyor musun yoksa linç edecek birini mi arıyorsun?
Neden abi neden? Ülkeye bu kadar ne olduğu belirsiz göçmen alan hain olmuyor artık sabrı kalmayan halk hain oluyor neden anlat bana nedir sizdeki bu Türk düşmanlığı? Ayrıca kimseyi linçleme veya farklı yerlere çekme gibi bir niyetim yok sadece bende bir Türk vatandaşı olarak tepkimi gösteriyorum sizin yanlış fikirlerinize karşılık.

Neden abi neden? Ülkeye bu kadar ne olduğu belirsiz göçmen alan hain olmuyor artık sabrı kalmayan halk hain oluyor neden anlat bana nedir sizdeki bu Türk düşmanlığı? Ayrıca kimseyi linçleme veya farklı yerlere çekme gibi bir niyetim yok sadece bende bir Türk vatandaşı olarak tepkimi gösteriyorum sizin yanlış fikirlerinize karşılık.
Türk düşmanı olduğumu nereden çıkardın? Ben de Türk'üm. Bunları alan suçlu onu kabul ediyorum. Ancak gitsinler diye "vandallık" yapmak doğru değil. Yanlışa yanlış derim ben. Ayrıca bazı haberlerde gördüğüm üzere saldırganlardan bir kısmı sabıkalıymış.

Üstüne bir de Suriye medyası haberi öyle bir lanse etmiş ki Suriyeliler gelen Türk araçlarına saldırıyor.

Türk düşmanı olduğumu nereden çıkardın?
Öyle demek istemedim kusura bakmayın bu aralar gerçekten Türk halkının sabrı taştı hocam son Suriyeli sapığın tecavüz olayı bardağı taşıyan son damla oldu. Yakıp yıkarak öfkemizi dile getirdik çünkü sabrımız tükendi bende dün bayrağımı alıp çıktım sokağa yetti artık bunların yaptığı sapıklıklar terbiyesizlikler bayrağımızı yakmaları yırtmalarından besledik kargayı oydu gözümüzü.

Öyle demek istemedim kusura bakmayın bu aralar gerçekten Türk halkının sabrı taştı hocam son Suriyeli sapığın tecavüz olayı bardağı taşıyan son damla oldu. Yakıp yıkarak öfkemizi dile getirdik çünkü sabrımız tükendi bende dün bayrağımı alıp çıktım sokağa yetti artık bunların yaptığı sapıklıklar terbiyesizlikler bayrağımızı yakmaları yırtmalarından besledik kargayı oydu gözümüzü.
O sapığa umarım ceza verilir.