Protesto anayasanın verdiği bir halk senin anayasanda çocuklara tecavüz et evlen 10 karı yap diyor olabilir bilemem Türkler tepkisini ortaya koymuş ve haklarıdır suriyelilerin karışmaya hakkı yok sen git nargile falan iç.
Protesto etmelerine bir şey demiyorum. Protesto vandallık yapılarak olmaz. Çıkarsın slogan atarsın farkındalık oluşturursun budur protesto. Özel mülkiyete zarar vermek ne zaman protesto hakkı oldu?

Kendi içinde bir doğru oluşturmuşsun. Ben sadece suçlunun suçunu çekmesini istiyorum o Suriyeli sapığın cezasını çekmesi gerek. Aynı şekilde halkımızdan vandallık yapanlar da cezasını çekmeli. Eleştirdiğiniz adalet sistemini istemeden de övmüş oluyorsunuz bu şekilde olursa.

Eğer şöyle bir şey olsaydı örneğin: Hükumet sapık Suriyeliyi serbest bırakıp Türkleri tutuklasaydı o zaman çok büyük olay çıkardı. Ancak bu saydığım 3 suçlu birey/bireyler tutuklanıp cezasını çekerse adalet yerini bulmuş olacak.
Sen suriyelilerin arabasını yakanlara suçlu diyorsan suriyelilerin avukata ihtiyacı yok sen gidebilirsin.

Protesto etmelerine bir şey demiyorum. Protesto vandallık yapılarak olmaz. Çıkarsın slogan atarsın farkındalık oluşturursun budur protesto. Özel mülkiyete zarar vermek ne zaman protesto hakkı oldu?
Özel mulkiyet dediğin suriyelinin arabası ne çok savundun kendisi bile savunamazdı bu kadar.

Sen suriyelilerin arabasını yakanlara suçlu diyorsan suriyelilerin avukata ihtiyacı yok sen gidebilirsin.
Evet suçlu diyorum. Senin arabanı yaksalar memnun mu kalacaksın? Ayrıca ben kimsenin avukatı falan değilim, burada ben sadece suçlunun suçunu çekmesini istiyorum. Suriyeli sapık suçlu, vandallar da suçlu. Suçun bireyselliğini kavrayacak kadar bile aklınız yok maalesef.

Evet suçlu diyorum. Senin arabanı yaksalar memnun mu kalacaksın? Ayrıca ben kimsenin avukatı falan değilim, burada ben sadece suçlunun suçunu çekmesini istiyorum. Suriyeli sapık suçlu, vandallar da suçlu. Suçun bireyselliğini kavrayacak kadar bile aklınız yok maalesef.
Turkler durduk yere kimseye bişey yapmaz 5 yasinda cocuklara bişey yaparsan canını almadıklarina dua et.

suriyeliler ne zaman suçlu değil ki ne kadar olay varsa hepsinde suclular zaten cümlenin içinde suriyeli varsa hiç düşünmeye gerek yok direk cevap belliddir bilimsel olarak arastirilsa %100 dogrulugu kabul edilir.

Özel mulkiyet dediğin suriyelinin arabası ne çok savundun kendisi bile savunamazdı bu kadar.
Özel mülkiyeti savunmak suçsa evet ben bir suçluyum.

O sapığa da cezası verilmeli. Sabıkalı Suriyeliler zaten ülkeye alınmamalı.

Senin dediğin protesto değil, direkt olarak mala zarar verme suçunu oluşturuyor.

Aklınızın yerinde olmadığını düşünüyorum. Suçlu hangi ırktan olursa olsun suçludur.

Turkler durduk yere kimseye bişey yapmaz 5 yasinda cocuklara bişey yaparsan canını almadıklarina dua et.
Ben suçluyu savunmuyorum. Bahsi geçen suçla alakasız kişilere saldırılmasına karşıyım. Ama sen bu anlattıklarımı anlamak istemiyorsun. O suçlu pedofiliye de cezasını devlet vermeli. Eğer devlet bu suçluya bir ceza veremiyorsa o durumda bir çifte standart vardır. O durumda halk sadece o suçluya karşı bir şeyler yapabilir. Konuyla alakasız kişilere sırf Suriyeli diye saldırılamaz.
Diğer Suriyeliler tarafından bir saldırı falan olduysa o zaman meşru müdafaa yapılabilir.

Son düzenleme:
IMG_0701.webp