Oyunculukgibisi
Becerikli
Şu söze kalbimi bıraktım...
Şu söze kalbimi bıraktım...
Protesto etmelerine bir şey demiyorum. Protesto vandallık yapılarak olmaz. Çıkarsın slogan atarsın farkındalık oluşturursun budur protesto. Özel mülkiyete zarar vermek ne zaman protesto hakkı oldu?Protesto anayasanın verdiği bir halk senin anayasanda çocuklara tecavüz et evlen 10 karı yap diyor olabilir bilemem Türkler tepkisini ortaya koymuş ve haklarıdır suriyelilerin karışmaya hakkı yok sen git nargile falan iç.
Sen suriyelilerin arabasını yakanlara suçlu diyorsan suriyelilerin avukata ihtiyacı yok sen gidebilirsin.Kendi içinde bir doğru oluşturmuşsun. Ben sadece suçlunun suçunu çekmesini istiyorum o Suriyeli sapığın cezasını çekmesi gerek. Aynı şekilde halkımızdan vandallık yapanlar da cezasını çekmeli. Eleştirdiğiniz adalet sistemini istemeden de övmüş oluyorsunuz bu şekilde olursa.
Eğer şöyle bir şey olsaydı örneğin: Hükumet sapık Suriyeliyi serbest bırakıp Türkleri tutuklasaydı o zaman çok büyük olay çıkardı. Ancak bu saydığım 3 suçlu birey/bireyler tutuklanıp cezasını çekerse adalet yerini bulmuş olacak.
Özel mulkiyet dediğin suriyelinin arabası ne çok savundun kendisi bile savunamazdı bu kadar.Protesto etmelerine bir şey demiyorum. Protesto vandallık yapılarak olmaz. Çıkarsın slogan atarsın farkındalık oluşturursun budur protesto. Özel mülkiyete zarar vermek ne zaman protesto hakkı oldu?
Evet suçlu diyorum. Senin arabanı yaksalar memnun mu kalacaksın? Ayrıca ben kimsenin avukatı falan değilim, burada ben sadece suçlunun suçunu çekmesini istiyorum. Suriyeli sapık suçlu, vandallar da suçlu. Suçun bireyselliğini kavrayacak kadar bile aklınız yok maalesef.Sen suriyelilerin arabasını yakanlara suçlu diyorsan suriyelilerin avukata ihtiyacı yok sen gidebilirsin.
Turkler durduk yere kimseye bişey yapmaz 5 yasinda cocuklara bişey yaparsan canını almadıklarina dua et.Evet suçlu diyorum. Senin arabanı yaksalar memnun mu kalacaksın? Ayrıca ben kimsenin avukatı falan değilim, burada ben sadece suçlunun suçunu çekmesini istiyorum. Suriyeli sapık suçlu, vandallar da suçlu. Suçun bireyselliğini kavrayacak kadar bile aklınız yok maalesef.
Özel mülkiyeti savunmak suçsa evet ben bir suçluyum.Özel mulkiyet dediğin suriyelinin arabası ne çok savundun kendisi bile savunamazdı bu kadar.
Ben suçluyu savunmuyorum. Bahsi geçen suçla alakasız kişilere saldırılmasına karşıyım. Ama sen bu anlattıklarımı anlamak istemiyorsun. O suçlu pedofiliye de cezasını devlet vermeli. Eğer devlet bu suçluya bir ceza veremiyorsa o durumda bir çifte standart vardır. O durumda halk sadece o suçluya karşı bir şeyler yapabilir. Konuyla alakasız kişilere sırf Suriyeli diye saldırılamaz.Turkler durduk yere kimseye bişey yapmaz 5 yasinda cocuklara bişey yaparsan canını almadıklarina dua et.