Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ümit özdağ Japon bir AKP adamı çünkü. Görmemek için kör olmak gerek zafer partililer bile ümite karşı tepkisini koyuyor.

Bu tepkisini bende doğru bulmadım eğer başka yerlerde de gorursem bir daha desteklemicem.
Ama ben elinden fazla bir şey gelmediğini düşünüyorum sonuçta öyle bir CHP genel başkanı değil fazla oyu yok eskiyi hatırlayalım hataya gidip askerlerin önünü kestigi günleri.

Protesto etmek ne sen bana bir açıklar mısın?

Halk dökülür sokağa, ellerde pankart isyan ederler duruma. Ha böyle bir durumda hala takılmadık mı? İşte o zaman devamını getirirsin. Ama maalesef şu zamana kadar "düzgünce" hiç sokağa inmedik ki. Kusura bakmayın ama bu Allah'ın cezaları öyle Twitter'dan yazarak gitmiyorlar.

@tear dostum ben mi anlatamiyorum veya siz mi? Neden hala sanki bir tek bu olay var mış gibi davranıyor? Ülkenin refahını düşündüklerini fark etmiyor mu, anlatamadik mi? Bana açıklasın birisi.

Ha bu yakıp yıkanlarin bir çoğu yarın çıkıp hükümete oy verecek yine gitmeyecekler. Kendileriyle celisip dursunlar.

İstisnalar kaideyi asla bozmaz.

Örnek verelim: 10.000 insan aynı ırka mensup be 9999 tanesi tecavüzcü aralarından 1 tanesi iyi diye ses çıkarmayalım, oturup yerimize sayalım aferin.

Örneğiniz gerçekten enteresan, ne yapıyor bu 9999 tecavüzcü, birbirine mi musallat oluyor? Yani hayatla bağdaşmayan örnekler ile hayatı açıkladığınızı zannetmeniz de ilginç.

Halk dökülür sokağa, ellerde pankart isyan ederler duruma. Ha böyle bir durumda hala takılmadık mı? İşte o zaman devamını getirirsin. Ama maalesef şu zamana kadar hiç sokağa inmedik ki. Kusura bakmayın ama bu Allah'ın cezaları öyle Twitter'dan yazarak gitmiyorlar.
Yıllardır insanlar ellerinde pankartlar ile gezmedi mi? ayrıca protesto adam gibi yapılır değişim olmasını istiyorsan iki üç slogan atıp eve dağılmakla protesto yapılmaz.

Dünyanın her yerinde bu böyledir Avrupa’da protesto nasıl yapılıyor aç izle protesto gör, tekrar dediğim gibi adaletin olmadığı yerde anarşi başlar, birilerinin canı yanmadıkça hiç bir şey değişmez Türk halkının canı yeterince yandı.

@tear dostum ben mi anlatamiyorum veya siz mi? Neden hala sanki bir tek bu olay var mış gibi davranıyor? Ülkenin refahını düşündüklerini fark etmiyor mu, anlatamadik mi? Bana açıklasın birisi.

Ülkenin refahını düşündüklerinin farkındayız, defolmaları gerektiğinin farkındayız. Ama böyle olursa araya terör örgütleri girer, provakasyonlar yapılır. Şu zamana kadar hiç bomba patlamadı mı bu ülkede bu eylemler yüzünden. Beni şu anda Suriyeli savunucusu olarak görmeniz büyük hata. Sadece düzgünce protesto etmemiz lazım. Eğer durum devam ederse biz de devam ederiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.