tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Protesto etmek ne sen bana bir açıklar mısın?Ben tepki koymayalım mı diyorum. Bu halk şu anda düzgünce protesto edemediği için bu halde.
Protesto etmek ne sen bana bir açıklar mısın?Ben tepki koymayalım mı diyorum. Bu halk şu anda düzgünce protesto edemediği için bu halde.
Tepki koymaz üstlerine gitmezsen yarın bir gün gelip senin üstüne çıkarlar
İstisnalar kaideyi asla bozmaz.
Ümit özdağ Japon bir AKP adamı çünkü. Görmemek için kör olmak gerek zafer partililer bile ümite karşı tepkisini koyuyor.
İstisnalar kaideyi asla bozmaz.
Örnek verelim: 10.000 insan aynı ırka mensup be 9999 tanesi tecavüzcü aralarından 1 tanesi iyi diye ses çıkarmayalım, oturup yerimize sayalım aferin.
Yıllardır insanlar ellerinde pankartlar ile gezmedi mi? ayrıca protesto adam gibi yapılır değişim olmasını istiyorsan iki üç slogan atıp eve dağılmakla protesto yapılmaz.Halk dökülür sokağa, ellerde pankart isyan ederler duruma. Ha böyle bir durumda hala takılmadık mı? İşte o zaman devamını getirirsin. Ama maalesef şu zamana kadar hiç sokağa inmedik ki. Kusura bakmayın ama bu Allah'ın cezaları öyle Twitter'dan yazarak gitmiyorlar.
Yuh bunu mu cikardin gondermek demek size göre farklı anlamlara geliyor demek ki askerden kaçmak burada nargile içmek 5 yaşındaki çocuklara taciz etmeyi normal gordurmeye calişiyorsunuz yani?Neyi çarpıtıyorum? Siz, münferit bir hareket ile kelle avcılığı peşindesiniz.
@tear dostum ben mi anlatamiyorum veya siz mi? Neden hala sanki bir tek bu olay var mış gibi davranıyor? Ülkenin refahını düşündüklerini fark etmiyor mu, anlatamadik mi? Bana açıklasın birisi.