Sağa sola saldırılmadan önce düşünülecek şeylerdi bunlar. Suç bireyseldir. Suçu kim işlediyse git hesabını ona sor. Adamla alakasız sırf o şehirde oturuyor diye milletin evini niye yakıyorsun? Kaos ve şiddet ne zaman çözüm oldu? Çocuklarınla evde sakin sakin oturuyorsun, birileri gelip evini ateşe veriyor. Yıllarca kazandığın maddi birikim gitti, üzerine hayatın boyunca unutamayacağın bir travma.

Aynı olay kendi ailesinden birine olsa, diri diri Suriyeli gömecek adamlar hümanizm kasıyor. Hiç kusura bakmayın. Siz daha Anadolu halkının öfkesini görmediniz bile.
Suçu işleyen Suriyeliye mi bir şey yapmışlar yoksa diğer Suriyelilere mi? Suçlu Suriyeliyi bulup emniyete teslim etmelilerdi.

Birini içeri tıktın 20 milyonu dışarıda. Hiçbir şey yapmadan bekleyin o zaman. Ilık olmayın bu kadar.
Sence mültecileri göndermenin tek yolu vandalizm mi?

Değil mi? Belki kaydı bile olmadığı için ceza verilmeyecek adamı polise teslim etmeliyiz. Sonra başkasına da aynı acıyı yaşatmalı. Vicdan masturbasyonun bana sökmez.

Anadolu'da neler olduğuna dair fikriniz yok. Bir Suriyeli grup köyüme gelip kız sordu mu? Ne bileyim köydeki birini gösterip salak saçma cümleler kurdu mu?

Hayır siz bilgisayarın başında bunları görmediniz. Ben gördüm ve gerekeni de yaptık. Jandarma bir şey yapmadı. Adamları 3 gün sonra başka köyde tüfekle vurmuşlar.